hur man is fisk jurovaty damm i Andover , Connecticut

hur man is fisk jurovaty damm i Andover , Connecticut

Jurovaty Pond i Andover , är vet Connecticut även Bishop's Swamp . Genom att något namn, är platsen inte känd , men det är en mycket produktiv is fiskeställe. Jurovaty Pond är mindre än 60 hektar i storlek , men den har en förvånansvärt bra antal stora gädda och largemouth bas . Här är några isfiske tips för dig som vill prova Jurovaty Pond
1
Park alldeles intill dammen i det lilla området som-bara några meter från vattnet . Det finns utrymme nog för antagligen sju eller åtta fordon. Jurovaty Pond är lätt fiskas på vintern, som is fiskare gå till närbelägna Columbia Lake eller Mansfield Hollow Lake, som är fyllt med gädda.
2.
Oroa dig inte om att ha att hitta de djupaste platserna. Jurovaty Pond är ganska mycket en enhetlig djup runt hela sjön. Det är en näckros damm, vilket innebär att under sommarmånaderna, är platsen socked in med luftig växter som täcker ytan. Det är inte mer än 7 meter djup och är ca 5 till 6 meter djupt i de flesta områden.
3.
Håll dig borta från utkanten av dammen. De flesta av de isfiske talan i Jurovaty Pond är koncentrerad till mitten av sjön. Kanterna, men lockande, är mycket grund och brukar inte ge mycket. Försök att hålla 60 till 70 meter från stranden, och om du kan, inställd i mitten av dammen.
4.
Håll shiners bara 1 till 2 fötterna under isen. Medium shiners är stora nog att få jobbet gjort. Det finns ingen anledning att lod i botten och sedan ändra ditt tips-ups på Jurovaty. Du ställer bara in shiners strax under isen och vänta på bas och gädda att hitta dem , som de kommer .
5 .
Ha en plan när du ansluter till en av de monster gädda på Jurovaty . Det finns flera gädda i Jurovaty Pond i storleksordningen 20 inches plus . När dessa Toothy varelser kommer upp genom hålet , vill du inte vara sticka fingrarna i närheten munnen för att få tag på dem . En Lip Grip verktyg är en bra idé , eller åtminstone en mycket tjock par gamla handskar . Låta dem gå att bekämpa en annan dag är upp till dig men log alltid på .


Relaterade artiklar


hur man rengör en ryggsäck
hur man gör ett samtal kalkon låda
hur man gör en en och en halv kast på skateboard
hur man ställer en kanin snara
hur man använder plast bete fiskedrag
hur man stöta bort fästingar på människor
hur man tråd en Baldor 3- fas pumpmotorn
hur man bygger en fälla kanin låda
hur du tar bort rost på ett medicinskåp
hur man kan fuska när brottning din bror