Friluftsbutiker för Appalachian Trail

Friluftsbutiker för Appalachian Trail

Appalachian Trail är en 2. 160 mil vandringsled som sträcker 14 stater. Ambitiösa genom vandrare kommer att trotsa hela leden. Dem som väljer en kortare vandring har nästan obegränsade möjligheter och kan hoppa på eller av leden vid nästan helst. Oavsett om du kommer att vandra den Appalachian Trail för ett par dagar eller flera månader, rätt växel är avgörande för en säker och lyckad resa

Typer

Första att tänka på när du väljer din växel, är den typ av resa du kommer att ta. Om du planerar en vandring, kommer du vill ta särskild omtanke och hänsyn när du väljer din utrustning som du kommer att skörda frukterna eller lidande konsekvenserna för flera månader framöver. Även om det finns gott om platser att gå av stigen och proviantera, köpa ny utrustning är både obekvämt och väldigt dyrt. Du bör rådfråga guideböcker, andra vandrare, och även de anställda på ansedda butiker. Din Friluftsbutiker bör komma från en specialitet butik. Lågprisbutiker och detaljhandeln med endast en liten sportaffär avsnitt tenderar att medföra utrustning som är bättre anpassat till bilen och bakgård camping. Appalachian Trail är lång och robust med få bekvämligheter . Ditt val av redskap är ett mycket personligt beslut. Genom vandrare har slutfört leden med en rad olika tillbehör . Både externa och interna ram ryggsäckar har fungerat lika bra för olika individer . Den första kvinna att slutföra spåret , Emma Gatewood gjorde hela vandringen med endast en handgjord väska . kan

Funktioner

När du frestas att ta med så många bekvämligheter som möjligt , är det vanligen bäst att hålla sig till 25 till 50 pounds av redskap . Genom vandrare i synnerhet bör hålla sig till ett minimum. Du bör klä sig i lager så att du enkelt kan lägga till och ta bort kläder och bo bekvämt i olika temperaturer och väderförhållanden. Vissa delar av leden kan visa sig särskilt svårt i vissa säsonger. Pennsylvania, Maryland och West Virginia har en benägenhet att tryckande sommarvärmen. Det är bäst att undvika dessa månader, men om du inte kan vara beredd med extra vatten och mycket lätta kläder. Vid den norra änden av leden kan du stöta på snö nästan när som helst på året, så du bör vara förberedd med extra lager av kläder. Regnställ är nödvändig för någon del av Appalachian Trail. De flesta av dina redskap bör mat och vatten och tak över huvudet och sova leveranser. Om du vill splurge, fokusera på lätta, multi-purpose poster. För ett spår, så länge detta är minimalistisk redskap nyckeln.

Funktion

Det är viktigt att du fokuserar på funktionella redskap när man planerar att vandra Appalachian Trail. Främst i din överväganden bör skor. Dina fötter kommer att svälla, så det är en bra idé att ha tillräckligt med utrymme i dina kängor för den möjligheten. Se till att dina stövlar passar bra och bryts i. Detta är inte rätt tidpunkt att ta itu med en helt nytt par . Det kommer också att vara användbart på den här stigen att ha en käpp . Vandrare som inte börjar med en käpp tenderar att fortfarande sluta leden med en , så spara er besväret och investera i en bra kvalitet käpp innan du börjar . Detta är särskilt viktigt i områden där du kommer att möta brant uppför och utför klättrar , såsom Vita bergen i New Hampshire och Smoky Mountains i Tennessee . En bekväm handgrepp är viktigt att förhindra blåsor på handflatan från en dåligt anpassad käpp . Ty genom vandrare , inkluderar viktiga redskap också ett första hjälpen kit , ficklampa , brand förrätt , akuta tarp och vass kniv .

Tidsplan

Den tid på året som du planerar din vandring för kommer att påverka vilka typer av villkor som du kommer att stöta . För en genom vandring , är det nästan omöjligt att träffa den perfekta månader för varje del av leden . Du bör noga överväga vilka du hellre skulle uthärda-hård sommarvärmen , eller bitande vinterkylan . Om du bara vandra en liten del av leden, kan du enkelt planera för den bästa tiden på året. Det finns några villkor som bör särskilt noteras eftersom de kan påverka vilken typ av utrustning du väljer att packa. I Vermont, är mitten av april genom Memorial Day lera säsong. Detta kommer att göra för smart och hala stigar och våta camping förhållanden. Ta med en god käpp, kängor med bra grepp, extra par strumpor, och massor av presenningar och regnkläder. I Maine, kommer du att stöta mer leriga stigar samt svarta flugor om du vandra här i juni. Appalachian Trail på denna nordligaste änden är speciellt farlig när den är våt, så bör du undvika den här säsongen så är möjligt.

Geografi

Om du planerar att vandra genom Appalachian Trail, måste du vara beredd på alla följande villkor. Men om du planerar en kortare vandring kan du investera i en hel uppsättning redskap som är speciellt anpassad till de villkor du kommer att vandra i. Appalacherleden i Georgien passerar Chattahoochee National Park. Detta avsnitt av leden är särskilt robust och väl lämpad för ambitiösa vandrare. Om du föredrar en lättare resa, anser vandra leden i Maryland där det är relativt lätt att passera och har bekväm tillgång till många små städer. Om du är vandra leden i North Carolina, kommer du att få njuta av några särskilt vacker utsikt från brand torn och naturliga öppningar i skogen. Om du planerar en kortare vandring här, överväga att lägga längs en bra kamera. Hela längden på leden är väl markerad med bränderna. Vandrare som är bekanta med efter dessa ofta väljer att inte ta med en karta . Men om du inte är bekant med stigen , en bra karta och en guidebok vara användbart . Din guidebok kommer också att hjälpa dig att identifiera och åtnjuter särskilt intressanta platser längs leden .

Överväganden

Över 96 procent av Appalachian Trail ägs av federala och statliga myndigheter , och det finns mer än 60 parker och skogar längs vägen . Det är viktigt för vandrare att komma ihåg att de delar den här öknen med dess naturliga invånare . En mängd olika vilda djur kan hittas längs stigen inklusive lommar , älg och björn . Inklusive en guide till olika fåglar och andra djur som kan uppstå kan vara ett värdefullt tillskott till din utrustning . Ännu viktigare är dock att föra lämpliga redskap för samexisterar säkert med björnar och andra farliga djur . New Jersey har en särskilt aktiv björnstammen . Du ska ta rep för att hänga din mat och andra förnödenheter i träden på natten .


Relaterade artiklar


hur man förebygger överträning i kanot
hur man startar paintball läger i New York
Hur man skärper en kniv med en sten
hur man fiska makrill i New England
hur man startar en lägereld med en match
hur man gör kamrat för hajfiske
hur du packar för Yellowstone backcountry vandring
hur man installerar en ingång för garaget
hur man använder vantar för att stoppa en hund från att gräva
hur man stöta bort papper getingar