Friluftsbutiker för Grand Canyon

Friluftsbutiker för Grand Canyon

Vandra i Grand Canyon kan göra för en imponerande resa som du navigerar detta unika landskap . Det är viktigt att ha i åtanke dock att Grand Canyon kan vara mycket svårt att vandra , och är extremt farligt för oförberedda vandrare . Se alltid till att du har en god förståelse för de varor som du behöver så att du kan få en trygg och trivsam vandring i Grand Canyon

Typer

Om du vandrar ofta, kan du redan mycket av vad du behöver. Men om du behöver skaffa nya växeln tar detta några noggrant övervägande. Först bestämmer om du ska hyra eller köpa. Om du bara ta en vandring per år, eller mindre, då du kommer troligen att bli mycket bättre hyra. På detta sätt får du mest aktuella redskap för en bråkdel av vad det skulle kosta att köpa den. Detta kommer även att låta dig investera i Friluftsbutiker utan engagemang. Om du planerar att köpa, är en av de viktigaste sakerna att tänka på om du har goda kunskaper om vad du vill. Det kan vara bra att be om råd från försäljning kontorister och andra vandrare. Det finns också en mängd olika webbplatser som erbjuder recensioner av utrustning. För högkvalitativa vandring utrustning, bör du handla på en specialitet butik. Leveranser som säljs på lågprisvaruhus som passar bättre för bakgård och bil camping, och får inte hålla i den tuffa miljön i Grand Canyon.

Funktioner

Ta väl hand om dina fötter. Du bör ha brutit in, korrekt monterat vandringskängor. Du kommer att stöta på många stenar och taggiga växter i Grand Canyon som du behöver för att skydda dina fötter från. Du kommer också att uppleva en hel del längre ned vandring. Detta innebär att du bör bära skor med gott om tå rum. Om du vandra mellan oktober och mitten av maj, kan du stöta på is på övre spår i Grand Canyon. Insteget stegjärn är ett värdefullt tillägg i dessa villkor. Dessa är metall-enheter med fyra till sex spikar som kommer bandet till dina stövlar och ge ytterligare drivkraft på hal stigar.

Funktion

Vandring i Grand Canyon skiljer sig mycket från många andra platser. Du kommer att stöta omfattande uppför och utför klättring . Det bästa sättet att hantera detta terräng är att ta med en god käpp . Du kan bli förvånad över det stora utbudet av promenadkäppar tillgängliga . Men oavsett din budget , bör du kunna hitta en bra klubba för din vandring . För vandring i Grand Canyon , finns det några viktiga funktioner som din klubba bör ha . Längden bör vara justerbar , för när vandring nedför du vill ha en längre pinne , och vandring upp du kommer att behöva en betydligt kortare. Stötdämpande funktioner skulle också vara ett plus. Du bör också leta efter en gjuten handgrepp, som kommer att förhindra blåsor på handflatan.

Tidsplan

Säsongen som du planerar din vandring kan i hög grad effekt den typ av utrustning du behöver ta. Det kommer att särskilt påverka ditt val av kläder. På sommaren är det Grand Canyon torr dammig och varm med skarpt solljus. Du bör ha en bredbrättad hatt för att hålla ditt ansikte och hals bort från direkt solljus. En halsrem hjälper till att hålla din hatt blåser iväg när du stöter plötsligt vindbyar. En långärmad tröja är faktiskt svalare än en kortärmad skjorta och kommer att ge ytterligare skydd mot solen. Välj en ljus färg som reflekterar solljuset. Om du bara vandra korridoren Trails, bör shorts vara bra på sommaren. Om du kommer att vandra utanför dessa spår, anser långa byxor, eller byxor sport som zip vid knäet och gör att du kan justera din klädsel för förändrade villkor. Under hösten och våren kommer du vill lägga till en vattentät skal till din ensemble också. Under vintermånaderna måste du planera för olika klädsel. Du kommer att ha en varm stickad mössa. Du bör lägga ett extra lager under ditt långärmad skjorta, samt en fleecetröja till lager över toppen för att skydda från kyla. Du kommer också ha en tjockare vattentät skal som skyddar från snöbyarna.

Överväganden

The Grand Canyons Terrängen är mycket torr och dammig. Om du bär kontaktlinser, kan du överväga att lägga glasögon med på vandringen, eftersom dammet kan irritera dina ögon. Solglasögon är också viktiga, eftersom solen är mycket hårda här. Utöver dessa leveranser, måste du också komma ihåg grunderna. Mat och vatten är nödvändig för varje vandring. Du bör planera för detta för den tid din vandring kommer att ta. Kom ihåg att det generellt kommer att ta en tredjedel av din resa tid för att få ner kanjon, men minst två tredjedelar för att komma tillbaka upp. Om du planerar camping, måste du skaffa särskilda tillstånd på många orter.


Relaterade artiklar


hur man identifierar värdefulla stenar
hur man kan fånga en fisk utan ett metspö
hur man kan fånga bas i Minnesota när vattnet är varmt
hur du fyller paintball gevär
om olika typer av kajaker
hur man vandra i England
hur man gör en mental karta vid vandring
hur man rockar klättra när döva
hur kroppen och surfar på en våg
typer av hjälmar mountainbike