camping grunderna

camping grunderna

Camping erbjuder människor i alla åldrar en chans att lära känna varandra lite bättre , trivs bort av mark , laga din egen mat , utforska nya territorier och prova nya saker . Camping inte bara sammanför människor, även lär en person egenvärde , genomförande och hur man överlever bland de delar av Moder Natur

Betydelse

Camping är ett billigt sätt för familjer och enskilda att resa och semester utan de höga kostnaderna för hotell och motell . De flesta människor tycker om camping, eftersom de kan umgås med en stor grupp familj och vänner på samma camping eller närliggande plats. Dela måltider, vandring, cykling, bad och fiske möjliggör fysisk aktivitet liksom bindning. Camping ger många människor möjlighet att utforska nya platser över hela world. There finns många campingplatser runt om i världen. De flesta anläggningar erbjuder bekvämligheter för att campare som rinnande vatten, elektricitet, stationer dumpa och avlopp, duschar, affärer bete, mataffärer och tvättmöjligheter.

Identifiering

Att välja en plats att slå läger är det första steget innan man inrättar läger och lossning redskap och utrustning . Om du är camping på en campingplats , de flesta har platser där husvagnen ( fritidsfordon ) camping släpvagnar och tält kan enkelt sätta upp . De flesta sajter har en dra -in-området som i allmänhet är nära en vatten-och elektriska hook-up . Om camping i en rustik miljö eller en utan rinnande vatten eller elektricitet , leta efter en nivå , tydlig plats för att ställa upp tältet . Leta efter ved och en säker plats att starta en lägereld för matlagning .

Typer

en husvagn kan vara en liten släpvagn som sover bara två personer eller stora nog att sova upp till tio personer. De flesta resor eller campingkärror har ett kök, badrum med dusch och toalett, privata områden sova och TV med DVD-spelare och video spelsystem. RVS erbjuder alla bekvämligheter av resor släpvagn men har mer utrymme och deluxe boende såsom plysch möbler, marmor kakel och lagringsutrymme. Tält varierar i storlek från en person valp tält till stora familj-stora tält som rymmer upp till tolv personer. Vissa tält har även separata rum för avskildhet . Hyra stugor är också ofta rustika och erbjuds som hyror på många camping platser och är ett utmärkt sätt att campa om du inte har tillgång till ett tält eller husvagn .

Överväganden

När du tar en hund camping , ta tillräckligt med mat och ett koppel som hennes tillstånd om det finns några frågor från Park tjänstemän . Om din hund har en tendens att skälla ofta kan du överväga att lämna ditt husdjur hemma .
Camping är en billig form av semester men det kan också bli dyrt . Håll besök på spelrum, båtuthyrning och shopping till ett minimum. Håll dig till billiga aktiviteter som vandring, fiske och att vara runt lägerelden.

Tidsplan

Den genomsnittliga campingtur är två nätter och tre dagar, med incheckning typiskt efter 3 pm och utcheckning senast 11:00 Många människor tillbringar ofta en hel sommar på en camping, vilket är mer kostnadseffektivt än att hyra en lägenhet.


Relaterade artiklar


hur man använder en pop isfiske upp
hur man kan fånga fisk utan en stav
hur man kajak
vad är en Camelbak?
om snorkling i North Carolina
hur man gör en Gokart
hur man hänga en ficka dörr
hur man fixar rostiga cyklar
hur man ska gå snowboard
hur man kan ha roligt och njuta av din sommar