hur man gör eget tält

hur man gör eget tält

Göra din egen tältet kan bli en trevlig upplevelse för barn i alla åldrar . Ett tält som gjorts med en presenning och pinnar är en rå tält , men det ger grunderna för skydd . Denna typ av tält är perfekt för camping på en säker camping område eller på bakgården . Följ dessa steg för att slutföra detta projekt skogschic

Du behöver :
TarpFour rocksFour kort skarp sticksOne stor rak branchSleeping bagKnife


1
Hitta fyra korta pinnar . som är tjocka och en stor gren som kommer att vara centrum inlägget för ditt tält . Du kan vanligtvis hitta dessa nära ditt hus område. Använd dina kniv, vässa den ena änden av varje av dessa pinnar och högre gren. Detta kommer att bli din metod för att säkra tältet på plats och sin topp.
2.
Leta där tältet ska placeras. Detta kan vara nära träd med tjock bladverk som ger extra skydd mot delar av vädret. Eller tältet kan placeras i ett stort öppet område som i mitten av trädgården. När området är vald, rensa skräp av lösa blad och stenar.
3.
Skär ett litet snitt i varje hörn av tarp. Det är där du kommer att placera de fyra tjocka vassa pinnar igenom. Placera stor gren i mitten av marken valt för din hemgjorda tält. Du kanske måste köra och vrida detta i marken. Om hålet blir för stort, flytta extra smuts runt det för att säkra det på plats.
4.
Placera presenning över centrum gren blankt. Det ska hänga som en oöppnad paraply. Sträck varje hörn tills det gör en diagonal linje från marken till mittpunkten ovanför marken. Använd en kort tjock pekade stick och hugg den i marken. Placera en sten bredvid pinnen på tarp. Upprepa denna procedur runt hela tältet.
5.
Ta i en sovsäck och njuta av tält som du har gjort med mycket lite utrustning. För en bakst till tältet och en ytterdörr område, lägga två korta ark med säkerhetsnålar på insidan av tälten öppningar. Detta kommer att lägga extra skydd mot väder och även mer integritet än ett öppet tält.

Tips och varningar


 • När du använder en dörr, lämna en öppning som är lätt att komma i och ur i händelse av en nödsituation.


 • Relaterade artiklar


  hur man organiserar en camping kök
  hur man gör en Bowie kniv
  hur man bygger en egen fiskdammen
  hur man fiskar en droppe skott rigg
  hur de ska jaga rådjur
  hur man skjuter en BB pistol
  hur man installerar ombord & Batten fasader
  Hur vet de punkter i seglet
  hur huden en hjort huvud
  hur man gör kaffe på öppen eld