hur man gör en fjäril kniv

hur man gör en fjäril kniv

Det finns ingen anledning att köpa ett dyrt kit eller slösa tid på trial and error projekt. Med denna enkla steg-för-steg guide kan du göra en vacker fjäril kniv första gången du försöker

Du behöver:
Två små bitar av woodSanding paperDrill med 5
. 5mm bit5mm nötter och boltsBlade.


1.
Gör handtaget. Mät din handflata. Tillsätt ca 5 mm för att fastställa längden för handtagen på din kniv. Klipp två halva handtagen till önskad längd.
2.
När trähandtag är vid önskad längd, sand ner dem så att de kan rotera i huvudaxeln utan svårighet. Obs: slipning kommer att påverka de viktigaste utformningen av handtagen, så var försiktig
3
Borra ett hål genom det övre halvcirkel av handtaget med ett 5. 5mm borr <. . . br>
4.
Blanda i ett 1 eller 2 mm hjulspår på toppen av axeln. Detta behövs för att låta bladet sig att rotera. Gör denna rut så att det handlar om 2,5 cm lång, och rakt igenom mitten av handtag på motsatta sidor av borrade hål som du har gjort i steg 2.
5.
Lägg ett blad. Gör en rotation avsnitt om bladet så att det kan röra sig 180-grader i ditt handtag. Det måste vara mindre än längden på handtagen, så att den kan döljas mellan de två handtag axlar.
6.
Trampa upp en liten inneslutning hjulspår i båda handtagen på kniven så att bladet kommer att vara helt innehöll när kniven är stängd. Båda handtagen på din fjäril kniv behöver dölja bladet för att det ska vara säkert. Se till att Rut är densamma i varje sida av handtaget.
7.
Lägg alla bitar ihop. Ta några 5mm skruvar och muttrar och lägga dem genom hålen du ursprungligen gjort på toppen av handtaget. Dra åt bultar och muttrar och kontrollera att de är trygga och säkra .


Relaterade artiklar


hur man gör kalkon samtal
hur man fyller en paus och kör i pool
hur man transportera en kajak säkert
Hur skateboard rang i popularitet jämfört med andra sporter?
Hur man knyter en Prussik friktion dragkrok
hur man sladda bevis ett båtdäck
Hur man testar en 3- fas motor
hur man packa för en vandring äventyr
hur du vill visa skateboards
hur man gör en svans hand vända till tailstop på skateboard