hur man håller en snooker kö

hur man håller en snooker kö

Snooker, biljard och pool är långt mer komplicerade än de först verkar vara. Ett problem många amatörer har när man spelar snooker är att de oavsiktligt håller den vita felaktigt. När du håller den vita fel kan syfte och kraften i ditt skott äventyras. Det finns ingen "uniform" sätt att hålla en kö när du spelar snooker. Genom att använda dessa tips, men kan du vara säker på att ditt grepp inte kommer att hindra dig
1.
Början på botten av snooker kö, flytta upp ungefär en tredjedel av vägen och ta tag i pinnen. En lägre grepp ger dig mer effekt och mindre mål, och en högre grepp kommer att öka din noggrannhet, men ta bort en del makt.
2.
Placera mitten och pekfingret på botten av den snooker kö. Käppen ska vila bekvämt i mitten av två fingrar.
3.
Wrap tummen runt till andra sidan av snooker kö. Tummen ska komma nära eller till och ta kontakt med ditt pekfinger. Aldrig förlänga tummen eller placera den på toppen av pinnen. Annars kan du störa din sving.
4.
Vrid handen så att fingrarna och tummen ut åt sidan.
5.

Lossa greppet en aning så att du inte clinching snooker kö. Det borde egentligen vara lite utrymme (ungefär lika stor som en fjärdedel) mellan din hand och snooker kö.
6.
Håll handlederna löst tills du får kontakt med bollen. Ditt minne borde verkligen inte få kontakt med handflatan tills detta ögonblick.

tips och varningar


 • Börja med denna metod tills du är mer bekväm med spelet. Så småningom kanske du vill ändra vissa saker, t. ex. placering av din hand. Vissa använder också hela handen för att hålla snooker cue.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör ett spjut med en kniv och stick
  hur man bygger en tältkåta
  hur man sätter en krok på ett metspö
  hur du tar bort rost från fickknivar
  hur man jigg fiska gös
  simma med delfiner i Cancun
  hur fritt klättra en klippa
  hur man åker skateboard i en skate park
  hur man talar som en åkare
  hur du tar bort kopplet från en kiteboard