hur man målar på aluminium sidospår av en ponton båt

hur man målar på aluminium sidospår av en ponton båt

Pontonbåtar är flatbottnad båt som normalt byggs ovanpå stora aluminium cylindrar. De är populärt används som fritidsbåtar eftersom de är lätta att använda, prisvärd, och billigare att försäkra än andra typer av båtar. Den flatbottnade design gör dem nästan omöjliga att sjunka, så de är bra för början båtfolket. Liksom alla vattenskotrar, de kräver rutinmässigt underhåll, som ständigt utsättas för havet kan bära ner blank yta. Medan målar om sidospår på en ponton båt är relativt enkelt, men det kräver användning av farliga kemikalier, bör så korrekta säkerhetsåtgärder vidtas.

Du behöver:. .
GlovesGogglesRespiratorPower sanderMedium och låg grus sandpaperAcidic aluminium cleanerHosePaint sprayerTwo-delen primerMarine emalj


1
använda skyddsutrustning, inklusive handskar, skyddsglasögon och en respirator. Detta projekt består av farliga kemikalier, och bör utföras i ett slutet utrymme som funktioner ordentlig ventilation.
2.
Sand bort befintlig färg med hjälp av en Power Sander och medelstora sandpapper. Detta inte bara tar bort gammal färg och rost, men skisser upp ytan så att den kan godta den nya färgen.
3.
Tvätta aluminium med hjälp av ett surt "self-etsning" aluminium renare, som kan sprutas på ytan. Skölj båten noggrant med en slang innan du fortsätter.
4.
Prima sidospår med en två primer del latex, som kan sprutas på med en färg spruta. Om du väljer att tillämpa två lager, låt 4 till 6 timmar mellan lagren så att primern torka.
5.
Sand grundad yta lätt att förbereda den för målning. Använd din makt slipmaskin igen, men denna gång använda ett ljusare papper grus sand. Sand försiktigt så att du bara grov upp till ytan av primer istället för att slipa bort det.
6.
Applicera ett marint emalj typ måla med din färg spruta. De flesta ponton båtägare tillämpa flera lager färg för att uppnå önskad effekt.

Tips och varningar


 • Undvik att färger som innehåller mycket glans. De är för svåra att tillämpa på rätt sätt utan att använda professionella verktyg.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan förhindra blåsor från skridskor
  hur man åter måla aluminiumbåtar
  hur man kan fånga stor öring
  om olika typer av cyklar klädslar
  hur man rengör pistoler
  hur man stämmer och reparera din egen snowboard
  hur du tar bort rost på ett medicinskåp
  gör hårspray gör dig brun snabbare?
  om snorkling i Hollywood Beach, Florida
  hur man köper jaktutrustning