hur man refelt ett biljardbord

hur man refelt ett biljardbord

Vare sig det är av normal användning eller någon särskild skada, kan det vara önskvärt att ersätta kände på ett biljardbord. Det är inte så svårt som man kan anta att få professionella resultat från en gör-det-själv-projekt

Du behöver:.
FeltBasic Hand ToolsStaplerHelper

Refelting en pool. Tabell


1.
Det första steget är att mäta bordet. När du har måtten, lägga en fot på varje sida. Detta kommer att möjliggöra tillräckligt med material för att tillräckligt installera den nya filt.
2.
Ta bort skenorna från sidorna av biljardbord. Detta kan åstadkommas genom att skruva ur räls från undersidan av bordet. Rälsen måste också omfattas av samma material som biljardbord topp. Därför bör du köpa tillräckligt med ytterligare material för att täcka spåren.
3.
Under rälsen hittar du häftklamrar som håller kände på plats. Ta försiktigt bort alla häftklamrar, var noga med att inte skada den omgivande ytan biljardbord. Var noga med att helt ta bort alla klammer. Ta bort den gamla kändes.
4.
Sprida ny filt över bordsskivan. Detta är en bra tid att göra en grundlig inspektion för hackor, brister eller andra defekter som skulle förringa bordet. Dessutom kontrollera om det handlar om en fot extra material hela vägen runt bordet.
5.
Att börja montera nya kände till bordet, stå vid ena sidan av bordet. Början i mitten, fäst det nya filt med en häftpistol till bordet. När du arbetar, smidig och räta ut materialet, var noga med att inte dra för mycket åt sidan.
6.
När du närmar dig hörnen, måste du göra tre nedskärningar. Med hjälp av en teknik som innebär inslagning kände under kanterna, fortsätter att dra materialet ordentligt och häfta fast.
7.
När hela bordet ligger slätt och fäst på alla fyra sidor, Sätt tillbaka skenorna. Rälsen kommer att ha behandlats på samma nya material som bordsskivan själv och kommer att säkras med klammer. Det kommer att bli nödvändigt att skjuta ett litet hål genom den nya kände underifrån för att sätta tillbaka rälsen. Än en gång , se till att rälsen är installerade på rätt plats .

tips och varningar


 • Detta projekt kräver tålamod , tid och en extra uppsättning händer om möjligt . Det viktiga är att ta den tid som krävs för att dra den nya kändes stram och säkra med tillräckligt klammer . Ta dig tid att återhämta rälsen och sätter tillbaka dem till bordet . Efter att ha någon att hjälpa till under alla faser av detta projekt är till stor nytta .
 • försiktig med häftapparater , särskilt om de är elektriska eller batteridrivna .


 • Relaterade artiklar


  hur man får tillstånd att jaga privat mark
  hur man sätter linje på spinnrullar
  hur man gör en dubbel tid steg i klapp
  hur man kan gå en lokal tävling mountainbike
  hur man fiskar surf
  hur man rockar klättra på Indian Creek, Utah
  hur du spårar caribou
  hur man klär sig för vintern waling
  hur man får havskajak färdigheter
  hur man ace om fastställande av en cykel platt, en "pro" lektion