hur man rengör pistoler

hur man rengör pistoler

Regelbunden rengöring av alla vapen efter skjutning är kritisk . Återstod i pipan kommer att orsaka stor skada på spårsvarvning om det inte avlägsnas . Hand och fingeravtryck , vänster rengjorda , kommer så småningom att leda till rost och skrovlig på utsidan av vapnet

Du behöver : .
FirearmCleaning rodCleaning TipsCleaning PatchesClothSolventScrub BrushLubricant


1 <. br >
Se vapnet är oladdade. Du måste kontrollera och dubbelkolla att se till att det inte finns en runda i kammaren eller klippet . Du bör också ta bort alla ammunition från området som en säkerhetsåtgärd för att undvika oavsiktlig laddning av en annan person.
2.
Ta en rengöring stav och bifoga en mässing bar skrubbern i spetsen. Kör skrubbern genom pipan flera gånger för att lossa tillräckligt skräp som pulverrester.
3.
Bifoga en lapp hållare för sanering stav och sätta in en rengöring patch. En patch är en fyrkantig tygbit som antingen kan köpas eller göras.
4.
Doppa patch till ett rengöringsmedel som Hopps nummer 9 och köra korrigeringen genom pipan flera gånger. Ta bort det mättade och smutsiga lapp och ersätta med en ren en. Upprepa processen tills plåstret avlägsnas med inga rester.
5.
Med en hård borst skurborste som liknar en tandborste, skrubba kammaren och mottagare med särskild hänsyn till alla av de intrikata vinklar och vrår.
6.
användning av en aerosol självgående lösningsmedel eller annan lapp, rengöra mottagaren och njuta och lösa upp envisa områden av rester uppbyggd. Med hjälp av en stor lapp eller trasa, torka kammaren och mottagare för att avlägsna överflödig vätska.
7.
Använd en hög kvalitet smörjmedel på alla rörliga inre delar och tillämpas på fat med en annan ren lapp. Detta är ett viktigt steg som smörjmedel har tagits bort av lösningsmedel. Smörjmedlet kommer att säkerställa såväl en väl fungerande ditt vapen samt skydda den under lagring. Använd inte tunga oljor eller överdriven ackumulering kan orsaka påväxt och potentiella misständningar. Det finns många traditionella såväl som syntetiska smörjmedel på marknaden. Vissa föredrar även att använda mobila En syntetisk olja i en mycket ljus päls.
8.
sist med en torr och ren trasa, päls utsidan av vapnet lätt med olja. Var noga med att torka bort alla fingeravtryck före lagring. Om du inte gör det kan leda till senare tas en vacker skjutvapen bara att hitta rostiga eller ens urkärnade fingeravtryck.

Tips och varningar


 • tar oss tid att ordentligt rengöra och Smörj ditt vapen för att skydda din investering och garantera säkra arbetsförhållanden skick när vapnet avfyras.
 • Kontrollera att vapnet inte är laddat innan rengöring, och hålla alla ammunition ut ur området. Använd alla lösningsmedel och smörjmedel i ett väl ventilerat område, borta från alla öppna lågor.


 • Relaterade artiklar


  Hur bönsyrsan kompis ?
  hur man gör rullstol skateboard
  Hur du tar barnen fiskar i en båt
  anatomi en hjort
  hur man flyger en människa som drivs flygbåten
  hur man skrämma bort ormvråkar
  hur man förebygger vanliga kajakpaddling skador
  hur att hålla balansen på en galopperande häst
  hur man undviker olyckor parasailing
  hur man gör en bra spratt