hur man slår en boll snooker

hur man slår en boll snooker

Snooker, biljard och pool finns tre olika spel med ett liknande koncept. I varje av dessa spel, måste en spelare slå en boll (den vita bollen) till andra bollar för att få sekundära bollar i ett mål (fickan). Även om detta är enkel fysik, att vara utanför bara en centimeter under ditt slag kan orsaka att gå ur kurs. Genom att använda dessa tips bör du kunna slå bollen på rätt sätt och på målet under en grundläggande snooker skott

Du behöver:.
Fiskekort för staten WashingtonFishing rodsBaitFishing linje.


1.
Börja genom att sikta ordentligt. För att göra detta, ta din snooker kö och dra en linje från bollen till målet. Detta kommer att låta dig veta var din vita bollen ska träffa den andra bollen.
2.
Komma in i ditt skytte hållning och linje din sticka upp till bollen. Ta några "praxis stroke" (utan att röra bollen, förstås) att mentalt markera där du vill slå bollen
3
Lägg din arm i en 90. . -graders vinkel och börja ryggen sving. Håll handlederna löst och har en "medium" grepp om kön. För hårt eller för lätt grepp kan leda till att du träffar bollen snett.
4.
Slå bollen i mitten av bollen. Du kan fortfarande slå bollen antingen hög eller låg så länge som din klubba kommer i kontakt i mitten. Om du träffar den vita bollen högt, kommer det att följa den sekundära bollen efter de två få kontakt. Att slå bollen lågt sätter backspinn på den, hålla den längre bak.
5.
Följ genom att avsluta ditt skott. När man träffar bollen i snooker, din arm har ett naturligt flöde (nästan som om du var bowling). Om din arm har ett ryck rörelse, kommer du att sätta oönskade spinn på bollen. Efter igenom är det sista du göra för att bollen färdas i den riktning du vill.


Relaterade artiklar


hur man hittar erbjudanden för utombordsmotorer
hur att slå tillbaka uttern
hur man köper billiga torr vandring livsmedel
hur man använder en stång spincast fiske
hur man startar paintball läger i New York
hur man anta en delfin
hur man galopp med din häst
vad bete som ska användas när kustfiske
Hur man knyter en clinch / cinch knut
hur du ställer krabbtinor