hur man tränar tantra

hur man tränar tantra

Tantra är en gammal mystisk system som kommer från hinduiska och buddhistiska texter. I motsats till västerländska föreställningar och tillämpningar av tantra är det inte ett program som uppmuntrar lössläppt köttslighet. Tantra är en andlig väg, följt av adepter vars andliga framsteg gör det möjligt att utföra esoteriska ritualer. Som med de flesta andliga vägar, kräver tantra ett livslångt åtagande att studera och praktisera tantriska principer. För att öva tantra, måste en troende studie gamla heliga texter, sed meditationstekniker och åta sig att själens resa mot förening med det gudomliga.
1
Åta sig att Tantra (hindu eller buddhist) som en andlig livsstil,. . snarare än att fokusera på sexualitet som Tantra är delaktiga i väst. Tantriska praktiken sätter i harmoni i kropp och själ genom särskilda Kundalini yoga.
2.
Skicka in kroppen och sinnet att det gudomliga. Genom att offra och lossnar, blir det hela är ett fartyg för det gudomliga, vilket leder till befrielse från återfödelse (samsara) och släpp från illusion (maya). Utför puja (dyrkan) till Gud, meditera i lotusställning, snabb och bada med ödmjuk respekt för det gudomliga.
3.
Hitta en tantra guru. Tantra är ett komplext andliga systemet. Nybörjare rekommenderas att hitta en lärare som kan guida dem genom förvecklingar och ofta förbryllande läror, texter och tantriska metoder. I jakten på en guru, vet att de inte är listade i Gula Sidorna. Hitta ett hinduiskt tempel och fortsätter därifrån. Tänk på att din sökning är en del av ditt engagemang. Även de ordspråket: "När eleven är redo, läraren kommer att visas" är visdom som kan följa med dig.
4.
Undersök Kundalini tantra. Kundalini är en väg (yoga) som utgår genom resan av tantra i systematisk sätt. När du vaknar energin i chakrana, börjar du uppleva harmoni mellan manligt (Shiva) och feminina (Shakti) principer i hela din varelse.


Relaterade artiklar


Hur hajar andas?
hur man runda penna en häst
hur man ska gå på en rabatt golf semester
hur man håller rådjur huden från ruttnande
hur man använder tjur läpp för krabba bete
hur man gör fisk krokar
hur man kan njuta mountainbike i Breckenridge , Colorado
hur man identifierar ädelstenar
hur man hittar delar för golfbilar
hur man gör BATE majs fisk