hur rida en tandem cykel

hur rida en tandem cykel

Ridning en tandem cykel tillför en ny dimension till cykel-det tillåter två cyklister i olika cykling förmågor att rida tillsammans. Denna nya dimension gör ett par för att njuta av cykling erfarenhet ömsesidigt ger det en synskadad person att njuta av en cykel upplevelse och en vuxen kan åka med ett barn att ta med barnet till en vuxen distans och hastighet rida. För den som gillar fart cykling kan tandem ridning få dig till högre hastigheter än vanlig cykling. Innan du tar din första tur, finns det några saker du behöver veta och lära sig att undvika en katastrofal rida.
1
Välj ett stroker och kapten. . . Kaptenen är den främre ryttare som styr cykeln, som innefattar att bryta, styrning och en ny växel. Den bakre föraren, även känd som Stroker, verkar främst som motorn.
2.
Övningscykla tandem cykel ensam om du är den som utsetts kapten. Du måste få den allmänna känslan i cykeln.
3.
Grenslar cykeln genom att stå grensle över ramen, båda fötterna på marken. Både kaptenen och stroker bör göra detta tillsammans. Kaptenen ska låsa bromsen så att att tandem cykel inte rulla medan stroker monterar cykeln. Kaptenen ska sprida hennes fötter och lät ram vila på ett av hennes ben för stabilitet.
4.
Stroker förvandlar mixtra i bottenläge för att använda det som ett steg. Han monterar då cykeln att försöka hålla balansen som centrum som möjligt. Han videoklipp i hans fötter och band hans band. Han roterar peddles att passa kaptenens utgångsläget.
5.
Kaptenen lyfter foten till mixtra på höga ställning. Detta kommer få henne tillräckligt hög för att sitta i hennes sadel. Hon använder sedan tvinga till mixtra för att få cykeln att flytta. Den Stroker ska också börja smeka så hårt han kan för att få cykeln rör sig snabbt.
6.
Kaptenen klipp hennes fot när cykeln är i bra fart. Hon centra sin vikt när de rider tillsammans. De lutar tillsammans i varv.
7.
Matcha din kadens eller hur fort du slår på pedalerna. Låt den svagaste cyklisten att bestämma kadens. Du bör dock lära sig att snurra snabbare, eftersom detta anses bättre teknik.
8.
Coast endast vid behov. För att fullt ut njuta av upplevelsen tandem cykling, bör du hålla glidflyger till ett minimum.
9.
Kaptenen satte henne ner fötterna först efter att hon har till bromsarna. Den Stroker normalt satte sina fötter ner efter kaptenen, eller om han kan hantera, satte sina fötter ner på samma gång.

Tips och varningar


 • Look för fett-däck tandemcyklar om du är intresserad av off road tandem ridning.
 • Säker cykling dikterar att du alltid bör bära hjälm.


 • Relaterade artiklar


  hur att ventilera en vedeldad spis genom taket
  hur att slå tillbaka uttern
  hur reparera gipsväggar som har stift hål
  vinter backpacking redskap
  hur reparera en kork handtag på ett metspö
  hur man spelar boccia bollen på en gräsytan
  hur du väljer ett tält webbplats
  hur ras en mountainbike
  hur man ska behandla väg utslag efter en cykelolycka
  hur man vigas bimini twist