nybörjare av kajakpaddling

nybörjare av kajakpaddling

Oavsett om du vill börja paddla kajak för skojs skull, fitness, eller att träffa nya människor, kajakpaddling är en sport som nästan alla kan lära sig. Alla en nybörjare behöver för att börja paddla kajak är rätt utrustning, stark kompetens simning och kunskap om några grundläggande kajakpaddling tekniker. Det hjälper också att vara vältränad, som kajakpaddling ger en intensiv träning av överkroppen. När du lär dig grunderna i kajakpaddling och hitta rätt kajak som passar dina behov kommer du vara väl förberedd att inleda en kajak äventyr vid en sjö, flod eller havet.

Du behöver:
KayakPaddlesLife vestWaterproof ytterkläder


1
få kroppen i form för den utmaning som kajakpaddling. . . För att bli framgångsrik på kajakpaddling, måste du vara en stark simmare och har en stor del av överkroppen styrka.
2.
Bli introducerad till sporten i kajakpaddling genom att gå med en kajak klubb eller ta lektioner. Kajakpaddling klubbar samordna ofta händer på workshops för att bygga nya färdigheter och organisera paddling resor till lokala sjöar och floder. Du får lära dig att paddla på rätt sätt och utföra en kajak rulle.
3.
Innan du köper din första kajak, hyra olika stilar av kajaker för att avgöra vilken typ du gillar bäst. Kajaker finns i olika former, storlekar och material. Om du är en liten person, se till att du väljer en kajak som är lätt att bära. Du kommer också vill välja en kajak med tillräckligt med lagringsutrymme för dina behov.
4.
Ta med din kajak till en liten, grunt vattenområde och öva paddling stroke och manövrar du lärt dig i dina lektioner eller kajak klubb. Balansera din vikt i en kajak tar tag att vänja sig, så se till att bära flytväst i det sannolika fall att båten välter. Ju mer du tränar, desto mer säker blir du i din kajakpaddling färdigheter.
5.
När du känner dig bekväm med grundläggande kajakpaddling manövrar, börja planera din första kajaktur. Några av möjligheterna till en kajakpaddling plats omfattar floder, sjöar och havet. Oavsett var du väljer att ta din första kajaktur, se till att du har rätt typ av kajak för den plats du väljer, liksom korrekt ytterkläder och skyddsutrustning.

Tips och varningar


 • Använd alltid flytväst. Ta med en kompass eller en karta för att undvika att gå vilse på en kajaktur.
 • skyddar dig på vatten genom kajakpaddling med en kompis.


 • Relaterade artiklar


  Hur får man en skateboard redo att freestyle
  hur man steg för att demontera en 22 automatiska gevär
  hur man jaga fasaner i Minnesota
  hur man gör ett rådjur stå med en kvinnojour
  hur man målar sidospår cement asbest
  sig att klättra i ett träd snabbt
  hur man skär en benfri gädda filé
  hur man installerar en ingång för garaget
  Hur berätta om en ström eller en sjö är för förorenad att fånga fisk
  grundläggande campingutrustning