om Alaska lax fiskebestämmelser

om Alaska lax fiskebestämmelser

Fiske efter Alaska lax kräver en uppsättning av tillstånd att undvika att bli i trubbel med lagen. Försök inte att fiska lax om du inte har din licens sportfiske och King Salmon stämpel. Straffen är hårda för att kringgå lagen, men att få tillstånd för korta tidsperioder är billigt och relativt enkelt att göra

Funktion

Laxfiske förordningarna kan delstaten Alaska för att spåra och kontrollera antalet laxfiskare för både idrott och kommersiella ändamål. Det ger också staten med stadig extra inkomst som de kan förvänta sig turister på väg upp norr till fisk regelbundet. Resident Alaskans ofta inte behöver betala för tillstånd, och före detta medlemmar av militären ofta blir sänkta priser eller låta avstått.

Förebyggande /Lösning

Innan du reser till Alaska för att fiska lax, planera dagarna i förväg så att du vet hur många dagar för att köpa tillstånd för. Detta kommer att säkerställa att du inte sluta med några problem, särskilt om du planerar att ge sig ut på en fisketur campingtur där du inte kommer att kunna gå tillbaka för att få ditt tillstånd förnyas. Lyckligtvis få ett tillstånd är i allmänhet en snabb process, men det hjälper att ha allt ordnat i förväg.

Betydelse

De två viktiga papper som inte är bosatta laxfiskare behöver är sportfiske licensen och King Salmon stämpel. Du kan få genom att kontakta Alaska Department of Fish and Game (se Resurser nedan). Det är möjligt att köpa dina papper och stämplar på nätet och skriva ut dem på din hemdator. Du kan köpa tillstånd för 1, 3, 7 eller 14 dagar. Du kan också få ett årskort som täcker hela säsongen.

Överväganden

Det finns ett antal förnuftiga regler som gäller nästan överallt i världen-som ett förbud mot fiske med sprängämnen. Du kan inte sälja en fisk som du fångar för idrott, manipulera med fisk lek, förstöra fisk ägg eller använda ett motorfordon i en bäck där laxen leka. Det är också olagligt att bry lax som simmar uppströms för att leka.

Typer

De strängaste regler för fiske efter lax Alaska är reserverade för kommersiellt fiske. Dessa kräver dyrare licenser och de är begränsade till ett antal geografiska gränser. Sportfiske i jämförelse är praktiskt taget oreglerad (se Resurser nedan).


Relaterade artiklar


hur man överlever när vilse i den kalla bergen
hur man utforska Columbus Ohio olentangy flod spår
hur man hänga en hjort montera
hur du tar bort rost från bänkskivor
hur man hittar båtliv i New York City
hur man troll för fisk
hur man stöta bort kaniner
hur att Refinish aluminium sidospår
hur man hyra en kajak
hur man håller en snooker kö