om bete för pan fisk

om bete för pan fisk

Vid fiske, kör du alltid på de människor som verkar ha exakt bete som fiskar bita. De människor som fångar fisken är de som har studerat vanor och livscykler av fisk. De experiment för att hitta vilken bete är favorit av fisken de försöker att fånga. Vid fiske efter panfish, det finns mycket av bete för att försöka

Funktioner

För att fånga panfish, prova olika beten och lockar att imitera vad fisken äter. Ta reda på hur djupt vattnet är där fisken äter. Hitta stubbar, växter eller andra undervattensfarkoster kåpan och kontrollera vattentemperaturer. Sämre är en av de mest populära val av bete för att fånga panfish av alla slag, men det finns många andra val, även andra levande och konstgjorda beten.

Typer

Du kan välja mellan levande bete, konstgjorda beten eller en kombination. Hooking en elritsa till en jighead genom munnen och huvudet kan locka abborre. Isfiske jiggar, vax maskar, panfish iglar, maskar eller bitar av Nightcrawler på ett antal 8 långa skaft krok, och Willy Worms, lyckas locka bluegill från ogräs sängar, borste eller stubbar. En Crappie Magnet gjord av plast med en ledande huvud och en liten Bobber bifogade verk på rock bas och blått nät samt crappie.

Identifiering

Bluegill dras till små beten och levande bete som syrsor, små flugor , gräshoppor, larver, larver och maskar. Dessa ska användas med lätta grejor och mycket ljus bobbers. Crappie kan fångas med flugor , insektslarver , insekter , maskar , plast jiggar rör , och lockar som imiterar fisk . Gul abborre bita maskar , larver , insekter , insektslarver , promelas , syrsor , flugor , kräftor och små beten .

Storlek

Tänk ljus och små när du fiskar efter panfish . Du behöver en ultralätt spö med 2-till 4-lb . test linje och storlek 6 eller 8 krokar . Små promelas eller små imitationer elritsa är bra för att fånga crappie . Små spinnare , flugor , och levande bete är bra för att fånga bluegill . Sunfish äter maggot, larver, löv maskar, flugor små och insekter, och de biter is skedar och små jiggar.

Överväganden

kan de flesta panfish fångas lätt när de är lek. De leker ofta på grunt vatten i vattentemperaturer mellan 60 och 65 grader. Vid den här tiden, de är hittade i närheten av locket och äta något de kan få i munnen. Undantaget är abborre. Abborre leker vanligtvis när vattennivån når 44 grader i slutet av vintern, och de i allmänhet inte biter bra när de är lek.


Relaterade artiklar


hur man håller rådjur huden från ruttnande
Hur man använder en klättring bälte för trädfällningen
hur man hyra en surfbräda
hur man dansar ett lås steg i Quickstep
hur man hittar skatten med en undervattensfarkost metalldetektor
hur man köper campingutrustning
hur man installerar en Brinks nyckelharpa knopp inträde dörr
hur man kan jämföra redskap vandring regn
hur man rengör en 22 kaliber gevär.
hur du tar bort rost från aluminium