om flugfiske flugor

om flugfiske flugor

Flugfiske är en motion i vilken en fiskare använder ett speciellt spö och rulle att kasta konstgjorda flugor i vattnet för att locka och sedan fånga fisk. Flugorna är tillverkade av en mängd olika material och är utformade för att imitera en mängd insekter och andra bete som fiskar längtar efter. Idag flyger flugfiske är utformade med specifika syften i åtanke, allt i namn av att fånga fisk

Du behöver:.
Vikbar camping kitchenPortable kök sInkPortable stovePotsUtensilsWater purifierFood

Typer <.

torrfluga är tänkt att flyta och dess flytkraft är en viktig del av sin makeup. Torrflugor imitera solbränna vuxen vattenlevande insekter och insekter som tillbringar större delen av tiden på land. De är oftast används i sötvatten situationer. Våtflugor är utformade så att när de är kastade ut, de sjunka under vattenytan. De representerar drunknade insekter, larver, larver och andra varelser som en hungrig fisk som normalt skulle göra en måltid av.

Storlek

Storleken på en fluga flugfiske är viktigt. Nymf flugor, till exempel, är mindre och är gjorda för att likna unga insekter och små kräftdjur i sötvatten. En Emerger representerar nästa steg i utvecklingen för dessa varelser och därför är lite större. Streamer är en flugfiske fluga som ser ut som en betesfisk eller andra större bytesdjur. De är mycket större än de två andra typer och rikta många arter av aggressiva ädelfisk.

Funktion

Många flugor är gjorda för att locka en viss typ av fisk. Bas och panfish flugor skapas med dessa fiskar i åtanke, att se ut som vattnet insekter, kräftor och andra saker som bas och panfish kommer att göra en måltid av. Gädda och Muskie flugor är större och kan också ses som små däggdjur, reptiler och fåglar att dessa Toothy rovdjur finner tilltalande. Karp flugor är utformade för att visas som de olika vegetabiliska ämnen som karp suga upp. Laxflugor, bonefish flugor, tarpon flugor och randiga bass flugor är former av både söt-och saltvatten flugfiske flugor.

Överväganden

Flugfiske flugor skapas genom att knyta olika material på en krok. Detta innebär vissa intrikata utrustning och många fiskare kommer att binda sina egna flugor stället för att köpa dem från angripa butiker. En vice är nödvändig för att hålla kroken på plats medan den håller på att utarbetas och ett förstoringsglas kommer väl till pass för att göra processen lättare ses. Tänger, saxar och en mängd specialiserade instrument används för att faktiskt bifoga material till kroken med särskilda tråd.

Expert Insight Allt kan användas vid framställning av flugfiske flugor. Traditionellt objekt som päls, fjädrar, garn, hår och glitter användes. Modern slips flygblad utnyttja fortfarande saker som liknar varandra, liksom syntetiska produkter med några avsedda just för detta ändamål att imitera saker som ben och vingar. Dessa material hålls på plats med hjälp av silikon produkter, epoxy, kevlar tråd och andra metoder.


Relaterade artiklar


betesfisk recept
hur man bifoga en loop ledare till en fluglina
hur man trampa upp en skateboard skål
hur man kan fånga blå krabbor på en trotline
hur man förebygger handled skador medan vita vatten kanot
hur man använder ål krabba bete
hur man kan fånga largemouth bas
om snorkling i Orlando, Florida
hur man ska bekämpa en björn
Hur kommunicerar fladdermöss?