om paintball gevär

om paintball gevär

Paintball gevär, även känd som paintball markörer, är en handhållen system för leverans av specialiserade, sluten bollar av färg som främst används som den primära utrustningen i sporten i paintball. Paintball gevär använda komprimerad gaser såsom koldioxid, kväveoxid, eller komprimerad oxygen som drivgasen för bollar. Ursprungligen var paintball gevär används av skogsarbetare och ranchägare att markera träd och nötkreatur, vilket ledde till uttrycket

Typer

Paintball gevär i allmänhet klassificeras enligt deras avfyrningsmekanismen och takt. Det finns fyra olika typer av bränning lägen: Pumpen, halvautomatiska, helautomatiska och ramp.

Pumpen vapen måste återupprättas spänt efter varje skott, liknande pumpen verksamhet av många olika typer av hagelgevär. Detta gör eldhastighet långsammare än andra bränning mekanismer, och används av spelare med en förkärlek för att använda färre, mer exakt syftar skott.

Semi-automatiska pistoler automatiskt laddar en ny paintball i pistolens kammare med varje drag av avtryckaren. Halvautomatiska gevär har en mycket högre eldhastighet än kanoner pumpfunktion. Halvautomatiska gevär kan använda antingen en mekanisk trigger eller en elektronisk utlösare, vilket ytterligare ökar eldhastigheten av vapnet.

Full-automatiska pistoler brand i en hög hastighet så länge avtryckaren hålls. Nästan alla paintball gevär har en elektro-pneumatiska avfyrningsmekanismen, vilket också möjliggör för tre till sex runda brista brand.

Skalar är en kombination mellan halvautomatisk och helautomatiskt satser av brand. För första 3-6 drar i avtryckaren, kommer pistolen fungera i halvautomatiskt läge. Men om skotten utförs vid en viss eldhastighet kommer pistolen byta till full-auto-läge.

Funktioner

En av de viktigaste komponenterna i en paintball pistol är den mekanism som reglerar flödet av bollar i kammaren. De fyra typerna är pinne avgift, överliggande, agitera, och kraft-foder.

Stick foder mekanismer används på pumpgevär vapen. De sysselsätter ett litet rör-liknande magasin som rymmer mellan tio och tjugo bollar. Bollar kommer att träda i kammaren när spelaren tips paintball gevär så att nästa boll från magasinet till kammaren .

Överliggande kanoner ofta anställa en behållare , eller en överdimensionerad tidskrift placerad på toppen av pistolen . Gravity feeds förlita sig på enkla gravitationskraften att leverera bollar från tratten till kammaren .

agitera foder system använder en roterande arm inuti behållaren eller rör bollarna i behållaren , vilket resulterar i en snabbare takt av foderråvaror till kammaren ( och en snabbare eldhastighet ) och mindre störning från tratten till kammaren .

En kraft-feeder använder ett system som fångar lösa bollar i tratten och tvingar dem in i kammaren, antingen med en sprint eller ett bälte system. Detta håller konstant tryck på bollarna i behållaren och tvingar dem in i kammaren så fort som möjligt

Överväganden

Det finns tre olika drivmedel som används i paintball gevär. . Koldioxid, tryckluft, och kväve

Koldioxid är komprimerad vid lägre tryck (850 psi) än både luft eller kväve, så CO2 tankar tenderar att vara en bra affär billigare än de som krävs för högre tryck gaser. CO2 i sig är också billigare . Tenderar dock att CO2 smält i tanken , vilket orsakar en ojämn frisläppande av gas , särskilt i kallt väder .

Högt tryck luft och kväve är komprimerade till mellan 3000 och 5000 psi , gör en högre kvalitet tank nödvändigt . Produktionen är reglerad till 850 psi , samma tryck som CO2 tankar , så att elden trycket är densamma som i CO2- kanoner .

Varning

lämplig säkerhetsutrustning och beteende är mycket viktigt då omkring paintball gevär . Spelare bör alltid skyddsglasögon och ansiktsskydd när man spelar i en paintball match . När du inte i en match, bör ett fat plugg användas för att förhindra oavsiktlig avfyrning. Spelare bör alltid vara uppmärksam på om deras fat pekar. Även med en lossas eller ansluten fat, det är en god vana att hålla din pistol riktad mot marken hela tiden.

Expert Insight

Det finns flera olika typer av fat gör och flera alternativ för att göra dem mer kraftfulla och /eller korrekt. Längre fat är svårare att hantera, men mer exakt, ut till en längd av åtta inches. Precisionen kan även ökas med antingen en flatline eller APEX fat, vilket kan ge spinn på bollen för att kontrollera bollens flygbana. Spin kommer att dämpa bollen, dock , och aktörer som använder sådana tunnor riskera att paintball inte bryta på sitt mål .


Relaterade artiklar


hur man åker skateboard i en skate park
hur man köper jaktutrustning
hur ryggsäck i regnet
hur du tar bort en båge delfönster
hur du tar bort aluminium sidospår
hur man installerar en Brinks nyckelharpa knopp inträde dörr
hur man har kul skidåkning i Lake Placid , New York
hur man gör en bete behållare för vadning floder
hur man gör en kniv
hur man identifierar banded fjärilsfisk