organisera en camping kök

organisera en camping kök

Organisera ditt läger kök beror helt på din camping stil. För varje stil det finns olika typer av krav på utrustning. Och ivrig backpacker behöver ett kök som de kan dra på ryggen, till skillnad från en mer sofistikerad husbil som kanske behöver en full-service kök som finns i en RV. För mitt på vägen husbil som gillar att balansera båda världarna, ett läger kök består vanligtvis av måfå packade kartonger, väskor och kylare. Om det är en typisk läger köket, då är det dags att bli organiserad.

Du behöver:
Vikbar camping kitchenPortable kök sInkPortable stovePotsUtensilsWater purifierFood


1
Investera i en hopfällbar campingkök. . . Denna grupp av camping skatter ger dig ett arbete och förberedelser yta, ett köksutrymme, hylla och lagringsutrymmen och krokar för soppåsar. Vissa av dessa fiffiga kök vika undan till en lätt, platt och lätt att bära väskan. Om en hopfällbar läger kök är inte i din budget, då ett enkelt kort bord kommer att fungera.
2.
Hitta en passande diskbänk. Det finns bärbara camping sänkor du kan köpa. De innehåller platser där du kan torka dina rätter och skärbräda, hålla köket rent och organiserat.
3.
Inkludera en spis eller grill att laga mat. Hitta ett kök som är kompakt och lätt kan transporteras, helst i sin egen väska. Om du ska laga mat över öppen eld, bära en liten mängd ved för att komma igång om du anländer på er camping när det är för mörkt för att söka efter några.
4.
Inkludera en kokkärl uppsättning som bör omfatta minst en stekpanna, stor kastrull med lock, små lock kruka, skålar, slevar, kuddar skrubba och några blandning köksredskap. Se till att krukorna har handtag att hålla sig svala när potten är uppvärmd. Inkludera en kaffe eller te vattenkokare för ditt tidigt på morgonen varm dryck. Använd en pålitlig svalare att bära kall mat och dryck.
5.
Köp en trevligt sortiment av torkad och frystorkad mat, eller så kan du söka din livsmedelsbutik för livsmedel idéer. Instant havremjöl i enskilda paket, spannmål och torkad frukt göra en hälsosam frukost. Den spannmål kan delas in i enskilda blixtlås plastpåsar för enkel förvaring. Du kan också använda mjölkpulver för spannmål . Konserverade kött och fisk kan användas i många recept .
6 .
Ta med ett vatten bärare , kanske en hopfällbar en som är lätt att lagra , om du kommer att camping i närheten av vatten . Glöm inte att inkludera en bärbar vattenrening systemet eller planerar att kokande vatten innan du dricker det .

tips och varningar


 • Köp en kokbok som har recept speciellt för camping .
 • inte postat , beakta alla vatten på campingplatser osäkra . Sätt alltid ut din lägereld och hålla den under kontroll när den kommer . Har vatten eller en brandsläckare tillgängliga för att släcka elden, i händelse av en nödsituation.


 • Relaterade artiklar


  hur man is fisk jurovaty damm i Andover , Connecticut
  hur man gör lägereld förrätter hemma
  hur slagit läger
  hur du packar för en natt i ryggen landet
  hur man förbereder ett aluminium båt för målning
  hur man rockar klättra på Indian Creek, Utah
  hur man rengör aluminium pilar
  hur du tar bort färg från aluminium fasader
  Hur man knyter en schweizisk sele plats rappel
  Hur du tar husdjur vandring