propan lägereldar

propan lägereldar

Propan lägereldar kan transporteras till valfri plats och har många användningsområden, inklusive värme och laga mat, och värma vatten för att koka eller bad. Propan lägereldar i allmänhet är miljövänligt, bortsett från mindre rök än en vanlig ved och samtidigt erbjuda påfyllningsbara gasolflaskor som du kan återanvända. Propan lägereldar finns i en mängd olika stilar, mönster och prisklasser, vilket gör dem ett mångsidigt och ekonomiskt val för husbilen

Funktion

En propan läger spis fungerar som den bärbara alternativ du behöver medan du är på en avlägsen campingplats . Den propan fältkök genererar värme som du kan användas för flera ändamål . En liten påfyllningsbara gasolflaskan är idealisk för många portabla kaminer medan en stor propan tank ansluten till en husbil kan bränsle större lägereldar .

Typer

Bland de vanligaste kaminer propan lägret är de som finns inne i husbilar och husvagnar . Dessa kaminer har vanligtvis fyra brännare , så att du kan laga mat effektivt i en inomhus miljö . Bärbara kaminer är också populär bland campare. Typiskt med bara två brännare, kaminer bärbara propan lägret erbjuder flexibilitet med hjälp av ett litet propan tank för att tanka. Vissa spisar har en liten tredje brännare för uppvärmning en kanna kaffe eller för att koka vatten, sparar koktid och bevara utrymme. Hopfällbara modeller är också populära och ofta innehåller de endast en brännare. Dessa är bra för någon som är camping ensam eller som inte planerar att laga mycket. Gjutjärn lägret kaminer är också populär för campare som letar efter en långvarig spis som kräver minimal skötsel och rengöring.

Fördelar

Med hjälp av en kamin propan läger ger flexibilitet att laga mat oavsett vad var du är. Du behöver inte elektricitet för att driva dessa kaminer så att du kan skapa en hel måltid och vätskor kokar när som helst. Sanering är enkelt med en propan läger spis eftersom de flesta är gjorda av gjutjärn eller metall som är resistent mot mat spill. Vissa lägereldar förvandlas till bärbara värmare och kan enkelt ställas om till en en-brännare spis. Detta är ett effektivt köket en jägare, som kan spara utrymme, hålla värmen och laga mat. Propan också är påfyllningsbara och lätt tillgänglig på de flesta detalj-och parti-butiker, så du behöver inte köpa utbytesenheter ofta. Många bärbara propan spisar har en kompakt design som är lång och smal, vilket gör kaminen lätt att packa. Dessutom är de lätta så de är lätta att transportera till campingen.

Effekter

En propan fältkök kan du laga mat och laga mat enkelt och bekvämt. Propan lägereldar producera en omedelbar eld när de antänds och värma mat upp ganska snabbt. Det sparar tid och energi jämfört med en elektrisk spis.

Varning

När en propan läger spis är portabel och kan användas inomhus eller utomhus, med hjälp av någon skapar en risk för brand och kolmonoxidförgiftning. All torr utomhus poster som löv och trä bör flyttas från ett tänt kök. Papper och brännbara föremål också skall förvaras på ett avstånd för att förhindra att en brand bryter ut. Propan avger gaser och rök som kan angripa nervsystemet och andningsorganen hos människor och djur om en stor mängd gifter inandning. Använda kaminen i ett ventilerat utrymme kommer att minska risken för koloxidförgiftning.


Relaterade artiklar


hur man öppnar ett paintball företag
hur man pitch en stor Agnes seedhouse SL 2 tält
hur kroppen surfa
hur du tar bort aluminium sidospår
hur man gör en leksak båge och pil
hur man ska gå på en rabatt golf semester
om paintball gevär
hur man gör en tredimensionell bågskytte mål
hur man Rappel från en byggnad fönster
hur man gör en baksida ollie kick flip på skateboard