vad fiskagn att använda i plommon fruktträdgård sjö

vad fiskagn att använda i plommon fruktträdgård sjö

Plum Orchard Lake är en vacker fiskeställe i Fayette County, West Virginia. Det finns gott om Sunfish, stor mun bas, kanal havskatt, bluegill och crappie. Beläget i nästan 3000 hektar stora Plum Orchard Lake Wildlife Management Area, omfattar Plum Orchard Lake 202 hektar med 6,5 miles från stranden fasad. Skapad 1962, har Plum Orchard Lake ett största djup på 40 fot. Båt sjösättningsramper och båtuthyrning finns tillgängliga och det finns också en campingplats. Beroende på vad du vill fånga, kommer en rad av levande eller konstgjorda beten fungerar bra vid Plum Orchard Lake.
1.
Om du var tvungen att välja bara ett bete för att få till Plum Orchard Lake, prova levande maskar. Med levande maskar, har du en chans att landa en Sunfish, en bluegill, en stor mun bas eller en stor kanal katt.
2.
Att fånga stora mun bas har du möjligheten att använda levande bete eller konstgjorda beten. De bästa levande bete är maskar, kräftor och Nightcrawlers. Stor mun bas wil hit också spinnare eller djupa kör drag på Plum Orchard Lake.
3.
En kanal havskatt kommer att bita på levande maskar, men du kanske har bättre lycka med kycklinglever. Förutom de levande maskar kommer Sunfish gå även för syrsor och att gamla vänteläge, i bröddegen bollen.
4.
Om du har yngre barn och föredrar att vänta tills de är en lite äldre innan du går ut på Plum Orchard Lake i en båt, kan du ta sikte på att fånga några Sunfish. Sunfish är en stor fisk för yngre barn att fånga. De är lätta att fånga, och mycket roligt att veva in de håller sig nära stranden, så att du inte behöver gå ut med en båt för att fånga Sunfish. Du bör ha stor tur använder levande maskar. syrsor eller bröd bollar degen.
5.
Observera att fiske med levande promelas som agn är absolut förbjudet på Plum Orchard Lake.

tips och varningar


 • Du kan fiska på natten vid Plum Orchard Lake och detta är den absolut bästa tiden att försöka fånga kanal havskatt.
 • Du behöver ett fiskekort för att fiska på Plum Orchard Lake .


 • Relaterade artiklar


  hur att reparera en cykel
  hur du håller din sadel glider över när du monterar en häst
  hur du tar bort repor från plexiglas
  hur man kan fånga smallmouth bas
  hur man målar glasfiberbåtar
  hur man byter en mountainbike innerslang
  hur is fisk väster Thompson sjö i nordöstra Connecticut
  hur man använder spackel båt yta
  hur man scout rådjur
  Hur man knyter en kvadrat knut för båtliv