vinter backpacking redskap

vinter backpacking redskap

När du går backpacking på vintern är det många viktiga redskap saker som behövs för att få en säker, framgångsrik och trevlig rekreation erfarenhet. Det är ofta lätt att glömma vad som är nödvändigt för att få till en backpacking trek, så här är lite information om vad som är väsentligt för att åka på en resa i vinter

Typer

Några av de typer av saker som är viktiga att ta med kläder till exempel en isolerad handskar, snö strumpor, damasker, aktiv byxor och skjortor. Storm jackor, isolerad jackor, vantar och en varm mössa är också nödvändiga. Redskap som snöskor, en visselpipa, skidstavar och en klocka är viktiga. Olika ryggsäckar och säckar grejer är mycket viktiga eftersom sover redskap såsom liggunderlag, sovsäckar och bivack säckar. Matlagning poster såsom laga grytor och spis är nödvändig, liksom väsentliga som skyddsglasögon, en första hjälpen-kit, kartor och ficklampor.

Geografi

Många människor går backpacking i svåra terräng som snö grottor och berg. Snö grottor i synnerhet kan ha ganska tuffa förhållanden, eftersom de tenderar att vara kallt och mörkt. LED-strålkastare, till poster starta en brand och kartor är viktiga när backpacking i dessa områden. Kartor är särskilt viktig, eftersom det är väldigt lätt att gå vilse i snö grottor och berg, särskilt under tider av hårt väder.

Varning

Innan du ens överväga att gå backpacking på vintern och packning upp redskap, anser de situationer Är du går in och kolla väderrapporten. Vintertid medför ofta obehagliga situationer, t. ex. grov snöar och laviner.

Förebyggande /Lösning

Många sportartiklar butiker, såsom Dick's Sporting Goods och Modell-talet har olika val av vintern backpacking redskap. Men om du vill ha ett ännu större utbud att välja mellan, det är en bra idé att titta på nätet på webbplatser som Backpacking Lätt och Bent Gear (se Resurser nedan).

Överväganden

Innan du ger dig ut på en vinter backpacking resa, det är också viktigt att du fundera på var du ska sova. Om du inte planerar att bo på campingplatser med boende, måste du ta med eget tält. Några viktiga faktorer att beakta vid val av lämpliga tält omfatta deras förmåga att kasta snö, en rainfly (detta är absolut nödvändigt), styrka och tältets kondensskydd.


Relaterade artiklar


höja betesfisk
Hur man knyter en kryddnejlika skumt knut för segling
hur man gör en eld förrätt från kritor
hur man vinterförbereder en motor johnson utombordare
om snorkling i Cape San Blas, Florida
hur man gör en plåtburk Sternö spis
hur man använder en pop isfiske upp
hur man bygger en jakt koja
hur man spelar tarmar frisbee
hur man stöta bort papper getingar