Hur fungerar en paintball markör?

Hur fungerar en paintball markör?

Bakgrund

Den första paintball matchen spelades den 27 juni 1981. . De 12 männen som spelade används Nelspot 007s pistoler, ett paintball gevär som ursprungligen användes för jordbruksändamål. Under årens lopp har spelet, liksom vapnen, utvecklats. Har dock den grundläggande principen om hur ett paintball gevär fungerar stannade samma. Begreppen "markör" och "gun" betyda samma sak. Vapnen kallas "markörer" för att göra sporten paintball verkar mindre våldsam.

Bollar

Bollar är små plast bollar fyllda med lite färg. De är inte fyllda med traditionell färg. Färgen som är i en paintball är giftfri och vattenlösliga. Plasten måste vara tunt nog att spricka om effekter, men inte tunt nog att brista när sparken ur pistolen. Bollar finns i många olika färger. De färger som används oftast beror på vilket lag spelaren är på.

Delar av Gun

Ramen på paintball gevär liknar traditionella vapen. De har handtag, fat och triggers. Insidan av ett paintball gevär innehåller en bult, vår, hammare, ventilsäte, gas inloppsventil, bryn och ventil röret. En tank med komprimerad luft eller kväve är knuten till de flesta vapen. Några av de billiga och mindre modellerna har disponibel tankar som förs in i handtaget för att ge luft.

Framdrivningssystem

I fat av pistol, finns det något som kallas en ventil rör. Ventilen röret går igenom bulten, våren och hammare för att gasen inloppsventilen. Tanken av tryckluft är ansluten till gas inloppsventilen att ge framdrivning som behövs för att driva ut paintball. När pistolen är spänt, kommer en paintball i pipan från en lastare, en så kallad "behållare". När avtryckaren trycks in, släpper den på våren. Detta möjliggör en explosion av luft att komma genom den gas inloppsventilen och starta paintball ur tunnan,


Relaterade artiklar


hur man rengör vadare
hur man köper löparskor
hur man målar oljebaserade marina fernissa över latexfärg
hur man gör en Ollie kick flip på skateboard
hur man kan bryta i 9 - ball
Hur man använder en skum Bobber
hur man stöta bort myror med kanel
hur man gör grundläggande dressyr framgångsrikt
hur baksidan boardslide
om rappelling