Hur fungerar en skoter?

Hur fungerar en skoter?

Vad är Skotrar

. ? En skoter är en typ av fordon som består av små hjul. Skotrar har en låg-powered bensinmotor. Motorn är inriktad på bakhjulet. Skotrar är byggda i stort sett ett stycke består av styret i fronten. Skotern expanderar nedåt i ett brett främre del och sedan uppåt i en sittgrupp. De små hjul på skotern är knutna till strukturen i varje ände av skotern . Generellt finns det också ett lager eller last låda placerad bakom sittgrupp . Ett vindskydd är fäst på framsidan av skotern . Som med andra fordon , det finns också strålkastare och bakljus på en skoter .

Olika typer av skotrar

Scooters finns i många stilar , modeller , märken och färger . På grund av sin unika struktur och glada färger, de är mycket iögonfallande och är också roliga att rida på . För en lugn ridtur eller kort resa, elektriska cyklar är ett bra val. De är i princip ett steg upp från att cykla, men den elektriska cykel har ett batteri bifogad fil som varar länge nog för en 10-mil resa. Vissa elektriska scooter tillverkare inkluderar Electric Bike Factory, ETC Express, EV Sunny, Hardy Rider, Honda, Palmer Electra och Yamaha. Elektriska skotrar kan köpas från tillverkare som The Thunderbolt, Scorpion XT, Kettler, Radmaxx och Radio Flyer.
För längre resor, är en motordriven sparkcykel svaret. Motordrivna skotrar finns som mopeder och skotrar gas, och de finns i nästan vilken stil och färg. Gasdrivna skotrar består av en tvåtaktsmotor som använder en kombination av både olja och gas som bränsle. Motorn är mycket som motorn på en gräsklippare. Den ger dock avgaser som inte är mycket vänliga för jordens miljö. På grund av detta problem, det finns många tillverkare som har skapat en gas scooter med en fyrtaktsmotor, medan olja och gas används separat, för att avhjälpa detta problem.

Skotrar : Hur fungerar de

Skotrar är inte konventionella cyklar som motorcyklar eller ens trycka cyklar som kräver en kedja för att tvinga bakhjulet ? . Skotrar kräver en drivrem samt en variator system för att få dem att fungera . Med skoter , håller bakre kopplings bältet under tryck och krafter mot bakhjulet . Generellt alla skotrar som har liknande kapacitet ökar i hastighet och uppnå en likvärdig topp hastighet på samma sätt .


Relaterade artiklar


Hur man knyter en sked fluga
hur kontrollera och styra en häst med din sits och ben
hur dash valv
hur man bygger en rund uteplats
Hur fungerar en snöskoter arbete?
är paintball säkert?
hur man förlorar på rast i poolen
hur man spelar boccia bollen på en gräsytan
Felsökning elmotor förrätter
hur du ställer in en cykel cykel ordentligt