Hur fungerar en snöskoter arbete?

Hur fungerar en snöskoter arbete?

Bakgrund

snöskoter, även kallat en snökanon, har rötter som går Tillbaka till första världskriget ryska uppfinnaren Igor Sikorsky, skapade först en propeller-motordrivet fordon som körde på skidor. I USA är det många som modifierade Ford Model T att köra på spår istället för hjul. Det var ett populärt sätt för människor att dela ut post i snöiga och landsbygdsområden i landet. Under årens lopp har uppfinnare gjort snöskotrar i allt från stora fordon för transport till enskilda fordon som används för rekreation.

församlingen

Den enskilde skoter har en liknande design till små vattenskotrar. De har båda styret, ett vindskydd, skidor, en plats, en hytt och en motor. Den största skillnaden är att snöskotrar körs på en gummi spår som kan röra sig om nästan varje terräng.

Motor

Motorn är placerad i hytten på snöskoter. Dess ansvar är att flytta spår framåt. Individuella snöskotrar använda antingen en två-eller fyrtaktsmotor. De flesta snöskotrar används för rekreation använda tvåtaktsmotorer. han motoreffekter ett spår enhet, som roterar hjulen via ett bälte. Hjulen är i grunden redskap som tur spåren, som en tank's. Ju snabbare hjulen roterar, desto snabbare spåret vänder.

Steering

En snöskoter styrs med styret ligger mitt framför föraren. Styret flyttar två skidor som ligger i fronten på maskinen. Skotern är ofta svårare att styra än många andra fordon på grund av längden på skidorna. Till skillnad från en motorcykel, som kontrolleras genom att flytta ett däck på slät trottoar, en snöskoter har att navigera två skidor genom ofta tjocka eller djup snö. Liksom andra små fordon, förare måste flytta sin vikt för att göra skarpare svängar.

Låtar

låtar har en förmåga att köra på nästan varje terräng. Det gör dem idealiska för att köra i snön och isen, där hjulen ofta misslyckas. Den vanligaste typen av material som används för att göra spår kevlar. Spåren är släta inte är och trampar används för att få ett bättre grepp på snön.


Relaterade artiklar


hur man rengör en ryggsäck
om dating webbplatser för nya zeeland singlar
Hur man knyter en fluga bendback
hur man dansar en öppen tur bryta armarna i cha - cha
hur man fiskar surf
hur man väljer en alaska Fishing Lodge
hur man bibehåller ett gevär
förbereder sig för en vandring med hjälp av en topografisk karta
hur man gör en backflip i poolen
hur man dansar en vänster sida passerar i bolero