ballong baseboll regler

ballong baseboll regler

Du behöver:
stor sten
. 3 pinnar.
Vine eller rep.
Kniv.
Plant identifiering bok (tillval).

På sommaren vänner och familj samlas ofta för picknick i naturen. Efter picknicken är över, är det kul att få familj och vänner deltar i ett spel som riktar sig till alla åldrar. Ballong baseboll ger paritet mellan äldre och yngre spelare. Och det bästa, den enda utrustning du behöver är ett par söndersprängda ballonger.

Base Paths

Det finns ingen bestämd längd för basen stigar, även om de bör vara så stora att fielders har chansen till "fältet" bollen innan "torped" når botten. Inställning av baser mellan 45 och 60 meter kommer att ge en balanserad spel. Du kan använda faktiskt underlag eller ersätta stubbar, strumpor, mössor, tröjor inneha eller andra föremål som kan användas för att markera baser. Du behöver totalt fyra för att placera dem hemma, första, andra och tredje bas.

Lag

Precis som i regel baseball eller softball, är lag indelade i två lag med lika antal spelare. Om det finns ett udda antal spelare, då någon kan tjäna som "automatisk kruka. " Deras ansvar är att "pitch" för att båda lagen under matchen.

Strejker och vadd

De bestämmelser om ballongen baseball skiljer sig från traditionella baseball. I ballong baseball, finns det inte satt många "outs". Istället har varje spelare två chanser att svänga på lägrade ballongen. En gunga är bildat som försöker slå ballongen genom att göra en näve med ena handen och svänger mot ballongen när den närmar. Om de missar ballongen, eller deras länder ballong i foul territoriet på båda chanser, då smeten är "ute", och nästa smeten kommer till plattan. En halv inning består av alla spelare har en tur vid bat.

Outs

När en smet kommer i kontakt med ballongen och den är i verkligt territorium, då löpare måste springa mot första bas. Försvaret försöker blåsa på ballongen i ett försök för att den nådde marken. Om en löpare inte är på en bas när ballongen träffar marken då han anses vara ute. Det tillkommer därför torped i ballongen baseball att träffa ballongen så högt upp i luften i verkligt territorium som möjligt.

Längd

Det finns ingen som "längd" en ballong baseballmatch eftersom det är mer rekreation i naturen . Du kan spela ett visst antal innings, eller tills ett lag når en viss poäng för att vinna spelet. Om du behåller spel kort kan du byta lag så att olika aktörer får spela med varandra under loppet av eftermiddagen.


Relaterade artiklar


hur man hittar fiske maskar utan ansträngning
hur man brottas en fisk
hur mountainbike norra utah
hur man använder stämpling i snöskor
hur man organiserar en camping kök
hur man börja lära sig poi
hur paintball gevär arbete
hur man kan fånga blå krabbor på en trotline
hur man väljer sängkläder för en häst stall
om Alaska lax fiskebestämmelser