darttavla baseboll regler

darttavla baseboll regler

Det finns två typer av baseball dart. En spelas på ett standard darttavla och den andra spelas på ett bräde som är på baksidan av några dart styrelser. Båda spelen kan spelas med minst två spelare och den första versionen kan spelas med nio spelare i varje lag.

Standard Dart Board Set-Up

Målet med spelet är att vara den spelare som gör flest runs under en match. Skriv siffrorna ett till nio i stigande ordning på resultattavlan. Spelarnas namn är skrivna i en vadd ordning längst upp. I vadd ordning, kastar varje spelare dart. För första inningen, måste varje spelare syfta till nummer ett på tavlan. I den andra inningen, måste varje spelare försöka nå nummer två och så vidare till nummer nio.

Regler för Standard Dart Board

Varje spelare kastar tre pilar i varje inning. Om spelaren träffar den tunna yttre ringen på det nummer som sammanfaller med inningen, får den spelaren två körningar. Om en spelare träffar den tunna inre ringen (inte mitt i prick) inuti inningen antal, som spelare får tre körningar. Om en spelare träffar någon annan i styrelsen, men mitt i prick i inningen nummer, får den spelaren en körning. Om summan är bundet efter nio innings och extra innings behövs, försöker varje spelare att träffa mitt i prick. Spelaren att träffa en mitt i prick i extra innings vinner.

Baseball styrelsen på baksidan

Några Dart Tavlor är utrustade med ett baseball darttavla på baksidan. En baseball diamant är utdragen och tar upp en majoritet av styrelsen. Vid varje hörn av diamant är ett tal, som liknar de tre baser och hem plattan i regelbundna baseball. Ord på tavlan säger "Double Play", "säker hit," "stulna base", "strike", "boll" och så vidare.

Reverse Dart Forumregler

Målet med spelet är att göra mål så många runs som möjligt innan de fick ut, precis som med vanlig baseball. Varje lag kommer upp till BAT i sin halvan av omgången. Varje spelare "fladdermöss", eller kastar dart, tills han gör det till bas eller kommer ut. Precis som med vanlig baseball, räknar en foul boll som en strejk. När ett lag blir tre outs, kommer nästa laget upp till BAT.

Spelarna måste hålla reda på poäng och som är på bas hela tiden. Om en spelare träffar "dubbel spela," lägg två outs till poängen men löpare kvar på baserna. Om en spelare gör det till en bas, flyttar hon de andra smetar som är på bas. "HR" hem betyder springa och "H" räknas som en träff, flytta smeten till första bas. Fyra kulor räknas som en promenad och tre strejker räknas som en out. Spela för nio innings och gå in extra innings om det är oavgjort spel.


Relaterade artiklar


hur man drar en hjort enkelt
hur man is fiska gös
hur man simmar med delfiner i Kona
hur man köper en container krabba bete
hur man filé en panfish
hur man ska hantera nödsituationer camping
hur man gör en gedigen båt mast
hur kanot på stranden
hur man målar på aluminium sidospår av en ponton båt
hur man packa för en resa snorkling med barn