hur du väljer avtryckarlås

hur du väljer avtryckarlås

Trigger lås är en populär pistol säkerhetsanordning. De visas som två halvor av ett brett, fast metallcylinder som låser runt varbygeln och utlösning av en pistol, förhindrar att den används på fel sätt. Låset har ett nyckelhål på ena sidan, som passar i en liten serie av tumlare. När nyckeln vrids flera metallreglar upp längs insidan cylinder i låset, förebygga de två halvorna av låset tas bort från pistolen

Du behöver:. .
Borra med robust borr


1.
Ta spärren, antingen stängd om skydden för en pistol eller av sig själv, och se till att den är låst och kan inte öppnas. En utlösare lås som öppnas med våld typiskt är bruten och kan inte användas igen, så det är bäst att se till att nyckeln till det är definitivt förlorad och det kan inte öppnas på annat sätt före anställning här metoden.
2.
Håll spärren ordentligt mot någon stabilt underlag i din off hand med nyckelhålet uppåt. Om det är förenat med ett gevär, blir det lättare att få grepp, annars placera den i ett skruvstäd skulle inte vara en dålig idé, men det är inte nödvändigt.
3.
Se till att din borr är ungefär lika i diameter till nyckelhålet. Placera borren i mitten av nyckelhålet och borra nedåt. Borren kommer att sparka i dina händer ganska lite, så går långsamt i början tills borren har bildat sig en depression i mitten av hålet. Du bör ha för att köra det inte mindre än en tredjedel av längden på låsets cylinder. Genom att göra detta kan du plundra de interna tumlare, öppna låset permanent. Tänk på att Mästaren spärren är ett av de mest stabilt byggd varumärken. De flesta andra märken kan öppnas på samma sätt helt enkelt genom att köra en skruvmejsel eller ishacka genom nyckelhålet.


Relaterade artiklar


var att vandra i New York
hur man använder gripsavers
hur man kan bryta i 9 - ball
hur man gräva ett skyttevärn
hur man punsch någon i ansiktet
med hjälp av en röd jakt ljus
hur man undviker tryckfallssjuka
hur man använder ett nät strand not för att fånga små fiskar
vad är en Camelbak?
hur man får bättre med din pistol