hur man effektivt använda mitt relievers i fantasin baseboll

hur man effektivt använda mitt relievers i fantasin baseboll

Från den här artikeln får du lära dig nyanserna för att använda mitt relievers, ett ofta underskattat resurs i fantasi baseboll som har hjälpt mig vinna otaliga ligor tidigare, både i head-to-head och grillspettet format

Du behöver:.
nyfikenhet.
Sport entusiast.
Fotboll Fanatic.

veta vad du får (Into)


1.
Vet att mitt relievers ofta förbises av fantasy-baseboll chefer. De är inte i rubriker som stängare och förrätter, och de kategorier av ERA och piska är inte de du hör oftast. Vinster och sparar talas om mer
2
Förstå att det finns andra kategorier som du kan dra nytta av, om din liga använder något av följande:. . K /BB-tal, promenader (den lägre desto bättre), K /9 förhållande och lastrum. Middle-luftrörsvidgande värden ökar bara med varje ytterligare kategori. Jag ska beröra dem en kort stund, men kommer att inriktas på de viktigaste 5x5 kategorier av ERA /piska, och även vinner, sparar, och överstrykningar-ännu bättre än en OK förrätt kunde under en hel säsong. Ta till exempel följande tre uppsättningar av siffror: Spelare A: 53. 1 IP, 4-3 rekord, 1 SV, 48 överstrykningar, 1,69 ERA, 0,92 WHIPPlayer B: 57,2 IP, 0-2 rekord, 5 SV, 51 överstrykningar, 1,25 ERA, 1,06 WHIPPlayer C: 108,1 IP, 8-8 spela in, 0 SV, 78 överstrykningar, 4,07 ERA, 1,11 WHIPThe två första är mitt relievers och den tredje är en ganska välkänd startmotorn. Nu jämför startmotorn har nummer till följande rad: 110,3 IP, 4-5 spela in, 6 SV, 99 överstrykningar, 1,46 ERA, 1,00 WHIPThis linje är mitt relievers "nummer tillsammans. Bortsett från WL posten (och standard ligor inte räkna förluster), som är motsvarigheten till en dominerande förrätt, och bättre än ovan nämnda spelare C: s siffror. Fortfarande intresserad?
3.
Titta på den kombinerade statistiken för mitt relievers nytt. Som ni kan se, som av AUG 13, 2008, kunde en rejäl bit av potentialen finns i IP, Ks, ERA och piska. Grillspettet-ligan chefer att förstå att en sådan linje avsevärt skulle kunna förbättra sina chanser i flera kategorier. Spelare som kan hantera som vanligtvis utarbetas tidigt, utom mitt relievers. But hur head-to-head chefer? En fullständig säsongens statistik menar inte en sak för dig, eftersom varje måndag, är din skiffer torkas av. I en typisk vecka kommer en bra medelväg luftrörsvidgande användas två till fyra gånger. Ju mer nära spel en spelares lag deltar i, desto mer kommer han att användas, så det finns en varians. Med två mitten inningen killar, men kan du få upp till tio innings arbete, om de situationer pannan ut. Det är bättre än en en-start pitcher. Och med ditt format, är kategorier ofta avgörs av små mängder, så varje liten bit hjälper, särskilt i kategorier ostadig som ERA och WHIP. The upp att försöka detta är definitivt värt det, speciellt när man bara försöker att vinna en majoritet av kategorierna varje vecka.

Fastställande /Genomförandet av strategin


1.
Ta en titt på ditt lag. Vem har du råd att släppa? Finns det någon som Bronson Arroyo, en OK-men-inte-bra pitcher som dödar din ERA och piska utan stansning en bra mängd vinner? Dörrstängare kan också mål: Har du någon vars lag inte kan hålla en ledande gå till nionde? Då dina skäl för att ha närmare har tillintetgjorts, och du kan släppa honom. Brian Wilson i Giants är ett bra exempel: Han var en av de främsta dörrstängare för sparar tidigt, men eftersom säsongen fortskred, kunde hans lag inte vistas i det mot slutet av spelet, och hans chanser gick ner. Skadade spelare (eller ofta skadade sådana, såsom Troy Percival av strålarna) gör också bra droppar, eftersom du är att minska risken faktor.
2.
Head till din liga's fri- agent pool och sök efter krukor (eller relief pitchers, om tillämpligt). Du måste hitta en av de bästa som ofta används mitten relievers så att du kan maximera antalet du get. There finns fyra egenskaper för att leta efter i en bra mitten luftrörsvidgande:-en bra mängd innings lägrade per månad (genomsnitt ut, men ungefär åtta per månad är en solid nummer att skjuta för)-En hög K /BB-tal (som visar mycket god kontroll, måste ett för bra set-up män, oftast, bättre än 2:1, är 3:1 fantastisk)-En låg ERA (som visar spelaren kan få jobbet gjort och stänga av motståndare, vanligen under 2. 00, men göra en bedömning)-En bra K /IP-kvot (Den bästa K pitchers har om en 1:1 takt, men några effektiva RP lita inte på överstrykningar, så detta är inte ett måste. )

3.
använda etablerade namn som mål. Några av de bästa mellersta inning kannor under 2008 var Taylor Buchholz (spelare A i avsnitt 1), Scott Downs (spelare B), Jose Arredondo, Brad Ziegler, Tchad Durbin och Ron Mahay. Here är därför varje var effektivt för fantasy syften: T . Buchholz-Han var tänkt att bli nästa på tur för sparar i Colorado på en punkt. Det är en potential upp: Middle relievers övertar ofta närmare roll, som ger din sparar kategori ett uppsving. Även Buchholz fick inte närmare spelning, han var en bra strikeout kille, en per inning, och ibland nabbed en seger late. S. Downs-Till skillnad från Buchholz, antas Downs närmare roll för Toronto när BJ Ryan gick ner för ett par veckor, stansning fem sparar i processen. Tossing 26 raka mållösa innings hjälper, too. J. Arredondo-En stor del av de bästa bullpen i baseball, hade Arredondo sällan hans ERA eller piskan över en hela året. Det är konsekvensen. Han var mer lönsamt i sträckan körs som Angels slutit sina playoff spot. B. Ziegler-Han kom från ingenstans sent på säsongen för A: s, satte ett nytt rekord för i rad mållösa innings för en rookie. Han började även knuffande Huston Street ur närmare roll i Oakland. C. Durbin-pitching för en utmanare är alltid ett gott tecken, och Durbin såg en hel del åtgärder som ett resultat, vilket ger fler möjligheter att sänka sitt ägarnas ERA och piska medan nabbing nästan en K en inning. JP Howell-Det var segrar för den här killen som höll honom bra. Pitching i en sårad Tampa Bay bullpen, slog Howell ofta en 1-2-3 inning och sedan fick vinna som Rays kom genom sent. Och han såg massor av action ner sträckan, omdragning upp Ks när han gick. Alltid ett plus
4
Kolla efter nyheter om någon med låg inningen totalt. . Ibland en tillbringare kommer nyligen har inkallats. Brad Ziegler gick i stort sett obemärkt för hans första 20 eller så mållösa innings, tills nyheten att någon närmade sig ett rekord blev utbredd. Smart fantasi ägare hade redan tagit sig i akt och la honom vid den tidpunkten. Hålla upp med pitchers som nyligen har betalats in kan verkligen ge dig ett försprång, eftersom du har en första chans att tillägga att pitcher. Also, se till att kontrollera varje Pitcher's senaste statistik /spel log. Detta visar om han har använts nyligen, och hur ofta. Har någon har en hel del innings, men bara en den senaste veckan? Då kan du vill undvika honom för tillfället, när laget skulle vara i en svacka eller det kan finnas ett förtroende problem med chefen.
5.
Om du läser detta innan du förslag, vänta tills slutet av rundorna att utarbeta en mitten luftrörsvidgande, eftersom de bara kommer att bidra i ett fåtal kategorier som bäst, och är normalt tillgängliga sent . Många gånger går det bästa undrafted, så inte gå överbord med hjälp plockar förut, säger Omgång 14 på dessa killar, eftersom bättre bidragsgivare kan had. Now gå ut och dominera din fantasi liga!

tips och varningar


Kom ihåg
 • att ha tålamod. En dålig utflykt kommer inte att förstöra en mitten avlastningsflygplatser's år, och de bästa rebound omedelbart.
 • du handel vinner och överstrykningar (och oftast sparar) för ERA och vispa hjälp. Det är därför jag rekommenderar varmt att endast två mittersta relievers i taget, eftersom träffen du tar i dessa kategorier hålls till ett minimum, men det stöd du får är märkbar.
 • All statistik var i augusti 13 2008.


 • Relaterade artiklar


  hur man styr en kanot
  hur man bygger ett spritskåp på en båt
  hur man gör en undervattensfarkost tittaren tidvattnet pool
  hur man stöta bort flugor med örter
  hur man gör en medeltida båge & pilar
  hur man hänga en hjort montera
  vad bete använda för att fånga gös
  hur man åker skateboard i en skate park
  hur man gör en enkel båge & pilar med pinnar
  hur man installerar en ytterdörr på tegel fasader