hur man fiskar på Hawaii

hur man fiskar på Hawaii

Hawaii är en vacker ö i Stilla havet . Med alla saltvatten och sötvatten fiskemöjligheter anses det ett fiskeparadis . Det finns så många typer av fiske att välja på som alla kan ha roligt fiske på öarna Hawaii
1

Boka en charter . Titta på nätet efter möjligheter charter fiske, nedan kan du hitta några företag i avsnittet Resurser . Charterbåtar möjliggöra privat part djuphavsfiske . Kolla recensioner innan du går ut med någon charterbåt. Kom ihåg att djuphavsfiske har inga garantier, och att bidrag beviljas sällan. Kontrollera och se vilken tid som är tillgängliga. De två vanligaste alternativen är halvdag (fyra timmar) och full dag (åtta timmar) fiske expeditioner. Ju mer tid, desto mer troligt att fånga fisk förekommer.
2.
Prova en aktie båt. För dem med mindre pengar, charter båtar finns att hyra för en enda part. Andra kan dra nytta av flera små partier och dela kostnaderna mellan grupperna. Naturligtvis innebär detta att främlingar hamnar på båten tillsammans, och oddsen är alla inte kommer att få tillsammans. Men om tolerans av andra är något genomförbart, det är ett ekonomiskt alternativ för havsfiske.
3.
Gå insjöfiske. Hawaiis sötvattenfiske går ofta obemärkt, främst på grund av de rikliga saltvatten fiske tillgängliga. De enda platser fiskaren behöver en licens för att fiska är Oahu's Lake Wilson och Nuuanu Reservoir. Det finns några stadgor för insjöfiske, men inte så många som saltvatten fiske.
4.
Prova bottenfiske. Bottenfiske är bra för barn eller för dem som måste hinna med något. Den fisk som fångas är inte så stor som de på en sport fiskebåt, men det finns gott om fisk. Bottenfiske är en kommersiell stil av fiske, där el-driven nät dra i fisk. Det är en form av djuphavsfiske. Båtarna som erbjuder bottenfiske tillåta privata stadgor eller utflykter grupp.
5.
Tänk torr. Om att få på en båt låter inte kul, men saltvatten fiske gör, fisk från stranden. The Pacific Threadfin är riklig bort av Hawaiis kuster. Lokala fisket specialbutiker hjälpa till lämplig utrustning för allt kustfiske väljs, oavsett om det är att vada eller kasta från en brygga. Vissa fiskare även fiska med nät för mindre fisk, som är ett roligt alternativ för barnen.

Tips och varningar


 • Boka charter fiskebåtar i förväg. Många behöver ett kreditkort för att boka en båt. Ta medicin åksjuka innan du beger dig ut på en båt. Återbetalning politik är upp till kaptenen på båten. Känna till politiken i förväg.
 • långa fiskeresor på charter båtar är en dålig idé om det finns småbarn.


 • Relaterade artiklar


  hur man ska gå välja pedaler mountainbike
  hur man gör en styrelse stall till fakie
  hur man målar smidesjärn möbler
  hur du tar bort fläckar från aluminium fasader
  hur till vända en segelbåt i en timeshare
  hur man utjämna öronen under scuba
  hur huden en hjort huvud
  Hur man skärper en kniv med en fyrkant sten
  hur man dansar en låda steg i samba
  Hur hammarhajar kompis ?