hur man gör effektiva avslut i fantasi baseboll

hur man gör effektiva avslut i fantasi baseboll

Mygel i världen av fantasi baseboll är ungefär som på aktiemarknaden. Du kan ibland göra affärer bygger på en tillfällig trend och långsiktigt värde har en premie. Fantasy baseball har blivit big business och de som är på bollen kan ta själ ditt team genom slug avslut

Du behöver:. . .
Computer
Fantasy baseballag

Willing motståndare.
Tålamod.

Fantasy Baseball Trading 101


1.
När du letar att göra en handel med fantasi baseball, måste du först forskning din liga tjänstgöringslistor. Vem har en extra catcher, pitcher, eller vad position du är ute efter att fylla? Dessa ägare är mest benägna att byta med dig. Ta reda på vem som har vad du vill och göra dem ett erbjudande.
2.
Nästa sak att komma ihåg är att fantasi baseboll ägare kan vara sluga. Se upp för fantasi baseboll ägare som vill ha ditt superstjärnor. De kommer ofta erbjuda det ser ut som en ton av stora spelare för din en superstjärna i hopp om att du kommer att bita. När man tittar på handeln nära, kan det inte alla som det verkar. Titta noga för att se till att det inte är skadebenägen spelare, eller ännu värre, spelare som redan är sårad. Även skygga äldre spelare som inte spelar varje dag.
3.
Leta efter att spelare som är aktuell för en utbrytning. Alex Rodriguez är ett fint exempel. Försök inte att förvärva honom medan han är glödhet och slå 0,400. Vänta tills han är i en svacka och kämpar lite. Då kanske du får bättre resultat och avkastning på din investering.

Gör erbjudandet


1.
Fantasy baseball ägare ofta är partiella till sina favoriter. Erbjuda dem spelare som är nära sitt hjärta, och de kommer ibland in avtryckaren för sentimentala skäl. Omvänt handeln inte för spelare bara för att du gillar dem. Se till att de är en bra passform för din lista, och kommer att hjälpa dig att vinna.
2.
Kamma avstående tråden innan du gör några affärer. Du måste vara säker på att du inte kan fylla platsen du behöver där innan handeln bort en kvalitet spelare. Ofta kommer de avstår tråd ge dig ett bra substitut.
3.
erbjuder mindre än du tror de kommer att ge, och låt dem göra dig en räknare erbjudande. Detta har alltid varit effektiva när fantasi baseball och kommer ofta ge dig en alternativ handel som du gillar bättre än din ursprungliga bud. Skicka aldrig en no-brainer handeln för första gången ut.
4.
Slutligen, när du gör ett erbjudande, se till att du förbättrar ditt team utan att ta ett dopp i ett annat område. Fantasy baseball handlar om balans. Om du ökar ditt hem går, men förlorar fart, du skjuter dig själv i foten. Se till att du inte bara springa i cirklar.

Tips och varningar


 • Kamma undantag tråd först.

 • Scan tjänstgöringsschemat i din liga.

 • När du skickar erbjudanden, prova mer än du tror du kan få.

 • Skicka dem en hemstad favorit.
 • inte emot handel på grund av dina personliga favoriter.

 • Se till att du förbättrar ditt team.

 • inte handeln kategorier .

 • Kontrollera spelare är friska innan du säger ja.


 • Relaterade artiklar


  hur man får vita vatten kanot färdigheter
  hur man gör en hawaiian fiskekroken
  hur tarmen en randig bas
  hur man gör en sammansatt båge
  bygga en hjort stativ
  Hur skateboard rang i popularitet jämfört med andra sporter?
  hur man använder snabba drar för kvinnor
  hur lager kläder
  hur man vara beredd på en vandring
  om den största fällknivar