hur man gör en kisel mögel för plast beten

hur man gör en kisel mögel för plast beten

Du kan göra din egen plast beten för mycket mindre än du skulle betala för dem i en butik. Med en kisel mögel kan du massproducerar beten till salu. Många av de drag som säljs i butikerna är skapade med den här typen av mögel

Du behöver:. . .
Modell av ett fiskefartyg lureClayKnifeNozzle från en kisel tubeMold beslutsfattande siliconVaseline


1
Välj
modell av din fiskedrag. Vanligen trä beten är handsnidade och testas. De med de bästa simning åtgärden och med bästa framgång med att fånga fisk är valda för att använda som modell. Modellen bör ha en jämn yta. Om du vill kan. Gravera modellen med ett varumärke eller annat kännetecken.
2
Bifoga en hälla glutenintolerans för lockelsen med munstycket på en kisel rör.

3.
Gör en rektangel av lera bredare och längre än de locka med minst en 1 /4 tum. Använd en kniv för att skära i leran så det kommer att ha en plan, även ovansidan. Tryck locka halvvägs in i lera. Använd en vass kniv för att forma leran så det har en skarp kant mot drag. Med slutet av en pensel eller en penna, tryck några viktiga hål i leran. Dessa viktiga hål kommer att hjälpa att rada upp de två halvorna av mögel senare. Nyckeln Hålen ska vara ca 1 /4 tum djup.
4.
Skapa väggar platt längs sidorna av lera med trä eller modellering skum. Fäst väggarna med gummiband.
5.
Blanda formtillverkning kisel. Häll blandningen i lådan och låt den sedan härda i 24 timmar.
6.
Vänd lådan och ta bort alla spår av lera. Stör inte lura. Låt det förbli sittplatser i gummit. Rengör locka och gummi med en mjuk borste och vatten. Torka gummi och locka med en vävnad. Smear ett tunt lager vaselin på gummit.
7.
Blanda och häll formbyggnad kisel. Låt den sedan härda i 24 timmar.
8.
Ta bort gummiband och sidorna av boxen. Lyft bort den andra hällde avsnitt. Ta försiktigt bort locka ur formen. Låt gummit att bli helt torr i ytterligare två dagar.
9.
Ta bort alla grova kanter runt kanterna på formen. Öppna hälla glutenintolerans med en kniv. Formen är nu klar att använda.


Relaterade artiklar


hur man vandra till Red Rock ligger i Glacier National Park
hur man gör improviserade fisk krokar
hur du tar bort rost från ståltankar
hur man fixar ett hål i ett tält
hur man rengör en ryggsäck
hur man klättrar i berg
hur man pitch en ryggsäck tält
hur du tar bort rost från stuckatur
smide en kniv
hur du gör din egen anka lockbete