hur man gör ett diagram pil pistol

hur man gör ett diagram pil pistol

Dart vapen används i biljard hallar och barer runt om i världen. En dart pistol diagram är helt enkelt ett mål som skapats med siffror så att dart gun skyttar kan konkurrera. Den första darttavla skapades av en okänd uppfinnare 1896. Det sägs att den första skivor var tvärsnitt av träd och cirklar trädet användes för poängsättning. Trädet avsnitten var indränkt i olja för att förhindra uppdelning. Göra ett diagram dart pistol är lätt. Allt du behöver är en styrelse, lite färg och några riktningar. Om du funderar på att göra dina egna diagram dart pistol och du behöver lite hjälp, läs igenom följande steg.

Du behöver:
Cork BoardAcrylic PaintsPaint BrushRulerPencil


1
Köp en rund skiva av kork ombord på minst 2 meter i diameter. . . Styrelsen bör vara en brun eller ljusbrun färg utan att skriva på den.
2.
Rita en cirkel runt kork ombord tre inches från kanten. Måla området svart från kanten till cirkeln. Använd en akrylfärg. Låt det torka.
3.
Använd en beige färg att lägga till nummer i ytterkanten. Måla varje nummer på den svarta som börjar med 20 högst upp i mitten. Fortsätt måla siffror i denna ordning. 1, 18, 4, 13, 6, 10, 15, 2, 17, 3, 19, 7, 16, 8, 11, 14, 9, 12, och 5

4.
Kontrollera att nummer 3 är i botten centrum, är nummer 11 längst till vänster, och nummer 6 är längst till höger. Space de resterade siffrorna ut jämnt för att säkerställa korrekt placering.
5.
Skapa en liten svart cirkel i mitten av dart pistol ombord. Växla mellan svart och rött akryl måla en 3-tum med 1/2-tums avsnittet under varje nummer.
6.
Dra en linje från ena kanten av de tre tum avsnitt till centrum. Rita en linje från den andra kanten av avsnittet även till centrum . Detta skapar en lång triangulär form . Gör detta för varje nummer . Alternativa färger av triangeln former , black and tan .
7 .
Gör en cirkel i mitten av DART pistolen styrelsen samma avstånd mellan kanten på brädet och centrum. Dela upp den i sektioner som motsvarar avsnitten nedan siffrorna . Måla mindre delar samma färg mönster .
8 .
Bifoga en tung krok bildram till baksidan av kork ombord och häng styrelsen på en spik i en rymlig område . Om du är ute i vildmarken, som styrelsen upp mot en stor sten.

Tips och varningar


 • Det kan vara lättare att helt beskriva diagrammet dart gun innan du lägger färg. Det är en fråga om personlig preferens.
 • akrylfärger har starka ångor. Det kan vara klokt att bära mask.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör rullstol skateboard
  hur man bygger en egen cykel
  hur man målar oljebaserade marina fernissa över latexfärg
  Hur berätta om en ström eller en sjö är för förorenad att fånga fisk
  hur man ska gå camping och ha kul
  grundläggande campingutrustning
  hur man gör flugfiske ledare
  hur man vänja en hund till pistol brand
  hur man gör torped plug fiskedrag
  hur man kan fånga krabbor med bara planteringsjord