hur man kan se de nationella ligan serien baseboll division

hur man kan se de nationella ligan serien baseboll division

Baseball fans drömmer om lite annat som i oktober närmar än sitt lag att göra det till efter säsongen så National League Division Series biljetter kan vara svårt att förvärva. I serien möter det lag med bäst ordinarie säsongen spela in "wild card" laget, det lag med bäst rekord bland de tre lag som kom tvåa i sina respektive divisioner. De andra två delade ledare spela mot varandra. Båda är bäst av fem serier
1.
Leta efter NLDS schemat innan lagen clinch sin division. Lag som tävlar om fördelning skulle innebära eller wild-card få tillstånd att utfärda biljetter nära slutet av September. Om laget inte gör efter säsongen och du köper en biljett, kommer dina pengar att återbetalas.
2.
Räkna med lag för att meddela början av biljettförsäljningen i slutet av september . De är vanligtvis säljs som "Home Game One" och "Home Game Two", eftersom datumen inte kan anges.
3.
Ring biljettkassan omedelbart. NLDS biljetter kan köra mellan $ 35 och $ 300, beroende på laget. Du kan även köpa dem online via lagets hemsida.
4.
Räkna ut när du vill lämna och hur du kommer att få till spelet. Om det är i närheten, avgöra när du lämnar den och som kommer att driva.
5.
Boka din flygbiljett om du behöver att flyga. Titta på nätet för sista minuten erbjudanden resa (se resurserna nedan). Överväga att gå till en flygplats längre bort från hemmet, om det kommer att spara pengar.
6.
Få hotell rekommendationer från lagets hemsida eller besökarens presidium. När du ringer för priser, fråga i receptionen hur långt hotellet från arenan. Också se om det finns en shuttle att ta dig dit.
7.
Ta med extra pengar. Du kommer att behöva det eftersom allt är dyrare vid National League Division Series.

Tips och varningar


 • Fråga vänner eller familjemedlemmar med säsongsbiljetter att köpa biljetter till dig. De får oftast först DIBS.
 • Om det finns tid, får biljetterna skickas hem till dig. Om inte, ordna att plocka upp dem på så ringer.


 • Relaterade artiklar


  hur man fiskar en vev bete
  välja en digitalkamera för vandring
  hur man gör en rådjursjakt blind
  hur man väljer cykel tillbehör
  hur man kan rita en bumerang
  hur man använder sjökort
  hur man gör en nymf flugfiske
  Hur fungerar en snöskoter arbete?
  hur man håller en bil från rost
  hur man gör utemöbler