hur man registrerar en häst zigenare Vanner

hur man registrerar en häst zigenare Vanner

Gypsy Vänners, som ibland kallas Gypsy Cob, är en ganska ny ras som erkänns av hästvärlden. Det är möjligt att registrera en Gypsy Vanner för att visa eller avel genom flera olika ras register, alla drivs av grupper som arbetar för just denna hästras. Registrera en Gypsy Vanner gör det berättigade till vissa rasspecifika priser på utställningar och gör också att det för att betäckas med andra Gypsy Vänners
1.
Använd en dator att genomföra en sökning på "Gypsy Vanner rasen register" via Internet. Flera alternativ, inklusive Gypsy Vanner Horse Society, Gypsy Cob och Drum Horse Association och Gypsy Horse Registry of America, kommer att presenteras.
2.
Forskning olika föreningar innan de beslutar vilka en att registrera Gypsy Vanner med. Väg optioner baserade på geografiska platser och lokala preferenser. Rådgör med utställningar och uppfödning experter på området att ta reda på vilka föreningar som är att föredra. Detta steg kan rädda ägaren smärta och besväret med att omregistrera hästen senare.
3.
Fyll i en ansökningsblankett med den valda föreningen. Information som behövs kommer att innehålla hästens fullständiga namn, härstamning, färg, längd, födelsedatum och markeringar. Fotografier av hästen och ett DNA-test kan också vara skyldig att se till att hästen är renrasiga, och föreningen kan kräva en avgift i förskott. Skicka alla ansökningshandlingar och avgifterna till föreningen.
4.
Vänta på ett svar. Att godkänna ansökan kan ta flera månader, beroende på hur långt bort föreningen är från hästen och där tillämpningen är på väntelistan. Om ansökan godkänns, ägaren borde fått ett intyg på att hästen är registrerad. Detta intyg gör det möjligt för ägaren att föda upp och visa hästen som Gypsy Vänner, så det är viktigt att hänga på den.


Relaterade artiklar


hur komma i form med hjälp av en paddel båt
hur man ska gå igång i Charlottesville, Virginia
hur man gör en bumerang av färg pinnar
hur man väljer kvinnors skidor
hur man kan fånga röd fisk på fluga
hur man gör en halv, tå och full Wallie på skridskorna
hur man gör en fjäril kniv
hur man reagerar på en björn i det vilda
hur lätt kasta en gjuten netto illustrerad
hur man väljer inomhus klättring redskap för kvinnor