hur man slår en baseboll som Ryan Howard

hur man slår en baseboll som Ryan Howard

Att slå en baseboll är det svåraste att göra i alla sporter. Någon borde tala Ryan Howard det. Trots att endast en relativ nykomling till de stora företagen, har han satt redan sitt lags rekord för hem går i en säsong. Han gjorde det med nästan en månad kvar att spela. Kärnan i hans slå skicklighet är de grundläggande att varje skådespelare kan infoga att förbättra sitt spel

Du behöver:. .
Baseboll
Catcher.


1.
Använd ett basebollträ i rätt vikt för din svinghastighet och styrka. Detta kan ta lite trial and error för att hitta rätt bat. Om du vill använda samma bat storlek som Howard, använder han en 34-gång bat, vilket är ganska stor.
2.
Anlita en timer för att få ditt lager på plattan . Ryan Howard poäng hans bat direkt över krukorna huvudet före varje at-bat. Detta hjälper honom att justera hans syn linjer och se till att han är redo att slå baseball.
3.
Hålla tyst på plattan när du är i din inställning och redo för planen. Bo lugnt rörliga så lite som möjligt innan planen kommer in för att spara energi för svängning. Ryan Howard kallar detta stanna tyst.
4.
Håll din vikt bakåt tills du exploderar ut ur vadden hållning. Genom att stanna tillbaka i ditt vadd ståndpunkt, kan du tillräcklig vikt explosion genom svingen och in i kontaktpunkten i baseball och fladdermus. Ryan Howard använder denna för att utnyttja hans massiva kroppsvikt för att rusa baseball över utmark väggen för ett annat hem köra.


Relaterade artiklar


hur signalen som eller identifiera en fiskebåt
hur man rengör en vis ripa
hur man kan fånga fisk
hur man startar en låg påverkan lägereld
hur man utför konståkning hopp
hur man dansar en låda steg i foxtrot
hur beskära squash växter
hur man kan fånga bas på våren i Minnesota
hur man fångar en snook på ett flugspö
hur spolen en snurrande rulle