hur man spelar fantasi baseboll online

hur man spelar fantasi baseboll online

Få ut mer av händelser utanför baseball säsong genom att skapa ditt eget lag fantasi baseball. Du kan välja de bästa spelarna att vara på ditt lag och tävla med dina vänner eller andra spelare runt om i världen rätt hemifrån. Spelar fantasi baseboll är enkelt, bara följ dessa enkla steg för att få på vägen

Du behöver:
Fritid
. . Näsa för talang.


1.
Följ med på en offentlig liga eller skapa egna privata liga för dig och dina vänner. Gratis ligor som de som på sports. yahoo. com är bra för nybörjare. Webbplatser som mlb. com och CBSsportsline. com kan du skapa din egen liga och hjälper dig att hantera de regler och poäng mot en avgift.
2.
Forskning spelare och lag före av säsongen att lära sig vilka som är prognostiserade att vara bäst. Det finns många resurser inklusive webbplatser och tidningar som ger detaljerad statistik och information om spelarna och lagen.
3.
Förslag din fantasi lag innan säsongen börjar. Varje ligan verkar enligt särskilda riktlinjer och har sina egna regler. Välj spelare för varje position samt säkerhetskopior från någon MLB lag. Självklart kommer du vill välja de bästa spelarna tillgängliga, men det kommer att finnas möjligheter för handel och pick-ups.
4.
Välj din start lineupen varje vecka baserat på vad laget i din ligan du spelar mot. Betrakta verkliga motståndare dina spelare står inför varje vecka för att avgöra vem som ska starta. De flesta ligor har en deadline för när denna skall fyllas varje vecka.
5.
Betyg poäng varje vecka bygger på förutbestämda poängsystemet i din liga. Varje vecka kommer du att spela mot en annan person på din liga, den spelare som gör flest poäng vinner det spelet. I slutet av ligan säsongen toppen scoring ligan laget vinner.


Relaterade artiklar


Hur fungerar en skateboard arbete?
om rappelling
hur man viker en klättrande trädbestånd
hur man stöta bort canadian gäss
hur de ska rikta ett gummiband under inspelningen
Hur du tar husdjur vandring
hur man vandra Nevada Valley of Fire
hur man utjämna en klippklättring ankare utan kvistar
Hur får man en fiskelicens i new york
hur man ska leva på en båt