hur man spelar fantasi baseboll

hur man spelar fantasi baseboll

Fantasy baseball är ett bra sätt att lägga till en ny dimension till Major League Baseball säsongen. Spelar fantasi baseboll gör att du sätter ett team av MLB spelarna och tävla mot andra baserat på ditt lags statistik. Här är några tips och riktlinjer som du behöver veta för att spela baseboll fantasi
1.
Välj en liga att spela i. Fantasy baseball är den vanligaste online genom ett av flera webbplatser som erbjuder anpassningsbara format, av vilka många är gratis. Däremot kan fantasi baseboll ligor också inrättas och drivs av en liga chef utan att använda en online-format.
2.
Veta vilken typ av ligan du spelar i. Det finns grillspettet ligor där lagen får poäng baserat på olika kategorier och laget i slutet av säsongen med flest poäng vinner. Det finns även head-to-head ligor där två lag kommer att spela mot varandra och laget med flest poäng vinner matchen. Laget med flest segrar i slutet av en head-to-head ligan är säsongen mästare. Dessa är grunderna typer, men vissa ligor kan ha alternativa eller kompletterande regler och kombinera head-to-head och grillspettet regler.
3.
Förslag ditt lag. Ditt utkast kommer förmodligen att vara på ett visst datum så vet när det är så att du kan vara där, annars kan du nästan utarbetats och har ett lag du inte vill. Det finns två typiska typer av utkast i fantasi baseball. Den första är det auktion system där ett lag tilldelas en viss summa pengar och kan bjuda på spelare. Den andra är en serpentin utkast system där lag utkast spelare i en bestämd ordning tills alla team tjänstgöringslistor är fyllda.
4.
Ta reda på hur poäng fungerar i din liga. Typiskt fantasi baseboll arbeta på en 4x4 eller 5x5 poängsystem baserat på antingen 4 eller 5 offensivt och 4 eller 5 pitching statistik. Den statistik för en 4x4 system är oftast team vadd genomsnitt, hem kör, RBI och stulna baser för brottet och vinner, sparar, ERA och piska för uppsättning. För 5x5 ligor, är driver och överstrykningar tillsätts ofta. Vissa ligor gå till en 6x6 system eller mer, lägga i annan statistik som OPS och lastrum.
5.
Ihop din start lineupen. Du kommer att ha spelare på alla dina defensiva positioner, med början pitchers, pitchers lättnad och spelare nytta. Var noga med att se till att de spelare du börjar är inte ont eller i en fruktansvärd svacka.
6.
Göra handeln önskemål och plocka upp fria aktörer när det behövs. Eftersom du kommer vanligtvis har ert förslag i början av säsongen, är det lätt att sluta med spelare som hade ett bra år förra året, men är fruktansvärda på din nuvarande team. I många ligor du kan handla utan avgift och du kan plocka upp fria agenter. Du kan endast ha ett visst antal spelare i ditt lag, ändå, så om du plockar upp en ny spelare du kanske måste släppa på av din första.
7.
Håll dig med ditt team under hela säsongen. En fantasi basebollag kan köra ganska självständigt, men för att lyckas du verkligen behöver kontrollera ditt lag på en regelbunden basis för att se hur spelare presterar och besluta om förändringar behöver göras.

Tips och varningar


 • Flera ligor erbjuder kontanter eller priser för vinnarna. Fångsten med många av dessa ligor är att du måste betala för att spela i dem. Ibland är låg, men ofta kostnaderna kan vara ganska dyra, så var försiktig innan du spenderar pengar.


 • Relaterade artiklar


  hur du ställer in hytt tält
  hur man rockar klättra i Rocky Mountain National Park, Colorado
  hur man för att skydda en kanot paddla från skador
  hur man använder en pop isfiske upp
  om dating webbplatser för nya zeeland singlar
  hur man bygger ett klätterträd stativ
  hur man sätter ihop en skateboard
  hur man installerar en trä ytterdörr sylt
  hur man spika en backhand slam i bordtennis
  hur man gör en aboriginal bumerang