köpa redskap akut överlevnad

köpa redskap akut överlevnad

Vi hoppas alla att vi aldrig kommer att fastna i en verklig överlevnad situationen, särskilt ute i vildmarken, långt från hjälp. Det är dock öknen mycket oförutsägbara och snabbt föränderliga förhållanden kan resultera i en svår situation överlevnad. Även om man inte kan förbereda sig för varje situation, inköp redskap akuta överlevnaden kan rädda livet på både dig själv och dina kamrater
1.
Köp brand-och startutrustning. En brand kommer att tillhandahålla både värme och ett medel för matlagning i en överlevnadssituation. Även om det är säkert möjligt att starta en brand med naturliga komponenter som finns i öknen, kommer det att vara mycket snabbare och enklare att ha rätt utrustning. Vattentät tändstickor, tändare och /eller flinta är bra kompakt alternativ att använda för att starta en brand. Också se till att ha fnöske som torrt papper eller magnesium.
2.
Köp nödbostäder. Om du är camping med tält, har du under tak. Det skulle ändå vara klokt att göra en nödsituation filt som en back-up i fall du får skiljas från tältet. En tarp är ett annat alternativ.
3.
Inköp vatten-rening utrustning. Filter, tabletter eller kemikalier för att rena vatten bör du får slut på rent vatten kommer att vara perfekt. Tabletter erbjuda en mycket lätt, kompakt alternativ. I en knipa, kan du alltid koka vattnet, men det kommer att ta ytterligare tid och resurser.
4.
Köp första hjälpen material. Grundläggande första hjälpen saker som bandage, gasbinda, stygn och nål är viktiga. Vissa företag säljer kompakta första hjälpen kit speciellt för vildmark tillämpningar.
5.
Inköp verktyg. Tänk på olika sätt som du kan använda en kniv och köp därefter (vedhuggning klippa mat osv. ) Ett multiverktyg som en Swiss Army Knife eller Leatherman kan också visa sig ovärderligt.
6.
Inköp navigationsutrustning. Kartor och kompasser kommer att tjäna för att få dig tillbaka till civilisationen. Köpa kartor som är detaljerade och specifika för den plats du kommer till, snarare än bredare, mindre detaljerade kartor.
7.
Inköp skydd. Skydda dig mot solen och skadliga biter bugg genom att solglasögon, solkräm och bug spray. Se till att solskyddsmedel är stark nog att verkligen skyddar dig i de villkor du med (liten skugga eller på höga höjder).
8.
Köpa extra mat och sätt att fånga mat såsom lina och krokar. Icke ömtåliga, proteinrik mat som ryckig och nötter är bra alternativ.
9.
Köp en ficklampa eller pannlampa. Du kan behöva navigera eller visa dina prylar på natten.
10.
Inköp signalutrustning. Räddningsmanskap kunde i närheten av din position, men kanske inte kan se eller höra dig. En spegel-och vissla kan hjälpa till att få deras uppmärksamhet och relä du är.
11.
Köp en förpackning eller fall att bära din alla dina akuta redskap. Det bör vara vattentät.
12.
Köp en locator enheten. GPS används vanligen för att ta emot dina koordinater, men satelliter kan också tjäna för att skicka dina koordinater. Om du reser ensam eller är särskilt rädda för att få i trubbel, överväga att köpa en enhet som en personlig sändaren, plats eller satellittelefon. De två sistnämnda också kommer att kräva service abonnemang.

Tips och varningar


 • Utöver dessa poster, se till att ha extra kläder att uppfylla de möjliga väder krav ( regnkläder, isolering, etc. )Se till att du är bekant med all din utrustning och vet hur man använder den.
 • alltid en nivå huvudet och tänka rationellt utan panik.


 • Relaterade artiklar


  hur man rockar klättra på Eldorado Canyon State Park , Colorado
  om pistol självförsvar
  hur man installerar en stävmonterade trollingmotor
  hur man har kul skidåkning i Lake Placid , New York
  om mörkerseende glasögon
  hur sträng ett metspö med stödlinjer
  Hur ett redskap cykel förändring?
  hur man överlever falla överbord medan havskajak
  vandringsleder i Michigan
  hur man gör pilar influensa influensa