om Manistee lax

om Manistee lax

Manistee lax är fisk som kommer från Manistee River i Michigan. Den Manistee River anses vara en av de bästa floderna i landet när det gäller lax-och öringfiske. Laxfiske är en mycket populär och gemensam aktivitet längs Manistee floden och för de sportfiskare ivriga att fånga en lax, det lönar sig att lära sig lite mer om dem

Typer

Det finns olika typer av lax i Manistee River. Den mest eftertraktade laxen typ i Manistee älv är King Salmon (även kallad Chinook). Coho lax är också mycket populärt i Manistee River. Det är också möjligt att komma över den fantastiska 30-pound Michigan Master Angler lax i älven, som finns där mer än vid någon annan hamn i Lake Michigan.

Expert Insight

Om du vill fiska efter lax i Manistee River, har du många alternativ. Michigan Sportfiske erbjuder fiske turer med kapten John Milbourne. Killin 'Time Charter är ett annat utmärkt fiske tjänst i Manistee River. Många människor går på dessa turer att också njuta av skir vacker natur i Stora sjöarna.

Potentiella

Den bästa tiden att fiska lax i Manistee River är förmodligen mitten av juli fram till början av september, i huvudsak under hunden sommardagarna. Du hittar mer Master Angler Chinook (King) lax i Manistee River under denna tidsperiod. Efter ungefär mitten av augusti, har du en stor chans att hamna i skolor av Coho lax.

Varning

Fånga den eftertraktade King Salmon kan vara ganska svår pärs. Trots allt kan de nå upp till 30 pounds, men även den genomsnittliga vikten för kung vuxna mellan 13 och 17 pounds. Kungen lax sätter upp en brutal kamp och du kan vara att ta itu med dem i 45 minuter åt gången. Även Coho lax är betydligt mindre än kungen lax, lade de också upp en respektabel kamp, så låt inte deras storlek lura dig.

Överväganden

Det finns några saker du bör överväga att innan vi går vidare fiske chartertrafik. Ta med en kamera, mat och dryck, solglasögon (du kommer vara ute i solen i timmar), bekväma skor, fiskespön, en kylare för att transportera din fisk tillbaka och ett giltigt Michigan fiskelicens. Du kan köpa en daglig fiskelicens i butiker i området.


Relaterade artiklar


Hur berätta om en ström eller en sjö är för förorenad att fånga fisk
hur man gör en medeltida båge & pilar
om Alaskan kungskrabbefisket
hur man band gipsväggar
om dykning i Oklahoma
hur man kan locka Bluebirds på gården så att de kommer att stanna
hur man använder ett nät strand not för att fånga små fiskar
hur du tar bort rost från krom med koks
hur man segla in i en småbåtshamn säkert
hur du tar bort linoleum lim