om baseboll handskar

om baseboll handskar

En baseball handske är en bit av sportutrustning som gör att baseball och softball spelare att fånga batted bollar eller bollar kastades till dem utan att skada sina händer. Baseball handskar har utvecklats under årens lopp från snål vantar utan sadelgjord att utarbeta handskar för alla de olika ståndpunkter som spelas av fielders. Baseball handskar är gjorda av läder och måste "brytas" innan den används för första gången

Historia

Den första baseball handskar började dyka upp i slutet av 1860-talet, men var bara bitar av läder sytts ihop som skulle ge en spelare att ha vissa stoppning på hans händer. Läderhandskar med fingertopparna avskuren av dem var utnyttjade och spelarna var bara glada att kunna slå en boll ner i INÄGA med sina handskar. Första baseman Albert Spalding började använda en handske som avlägset liknade moderna handskar år 1877, med början i handsken "trend".

Tidsplan

handskar bäras under perioden från 1900 genom 1915 hade rå duk sytts in dem mellan tumme och pekfinger. En bredare webben börjat dyka upp under 1920-talet, och det ytterligare under detta decennium med läder snörning går upp och ner på webben samt i hela. Den duk förbättrades under 1930 och 1940 och snörning mellan fingrarna kom på fyrtiotalet, som alla tidigare handskar hade delad fingrar som kunde röra sig oberoende. Den basebollhandske började äntligen se "modern" på 1950 och 60-talen, med tillägg av intrikata sadelgjord och en ökad storlek.

Typer

Baseball handskar är nu utformats med särskild ställning i åtanke. Catcherns vantar har extra stoppning har inget individuellt fingrar och har en "gångjärn" kvalitet och stor duk fånga hårt kastat baseballs, de är också mycket större än en Fielder handske. Första baseman's vantar har inga fingrar också, och är längre än någon annan handske, så att de kan fånga kastar i smutsen. En infielder kommer att använda en baseball handske som är mindre än en utespelare handske med en ficka som inte är djupt för att snabbt fånga bollen att kasta den. Utespelares har långa handskar med djupa fickor för att snärja flyga bollar. Pitchers använda handskar med sluten band så smeten inte kan se greppet på bollen innan han kastar den.

Överväganden

Företag som Spalding, som grundades av samma Albert Spalding som gjorde baseball handskar populär, Louisville Slugger och Rawlings tillverka och sälja baseball handskar, bland många andra. En top-kvalitet handske som en professionell baseball-spelare skulle använda kan vara ganska dyra. Handskar är gjorda av läder och Rawhide.

Expert Insight

Innan en basebollhandske kan användas det måste brytas, med läder görs mjukare och mer flexibelt och en ficka bildas för bollen att bosätta sig i när fångats. Det finns många sätt att åstadkomma detta och mest handla om att använda någon form av olja eller lotion som vaselin eller sadel tvål i handsken för att mjuka upp den. Använda handsken upprepade gånger hjälper till att forma en ficka och många människor kommer att placera en boll i handsken och sedan knyta det "stängt" med skosnören eller ens ett bälte för att hålla en boll i den tills en ficka former. Handskar ska alltid torkas ut när de blir blöta så de inte blir tunga och höll ut av värmen när den inte används att undvika att skada lädret.


Relaterade artiklar


hur man bestämmer graden av ryttaren skador
Hur man knyter en knut clinch för fiske
hur en crossover paus och dubbel armarna i sin tur bolero
om rullskridskor
hur man gör en sammansatt båge
hur arm brottas någon två gånger din storlek
hur att cykla i din stad
hur man cykel i regnet
hur man använder spray bära peppar i en grizzlybjörn avgift eller attack
hur man åter måla aluminiumbåtar