om baseboll scouting möjligheter

om baseboll scouting möjligheter

Major League Baseball, mer än någon annan sport, beror på scouterna för att hitta talanger som kan en dag tävla på högsta nivå. Oräkneliga stjärnor genom åren har upptäckts av baseball scouter, som i dag har möjlighet att leta efter spelare världen över. Hur går det egentligen att bli scout för ett Major League lag

Potentiella

Major League Baseball scouting möjligheter finns, eftersom sporten är ständigt efter talanger som kan göra en skillnad för ett lag. En kallelse som en gång var begränsat till att titta inom gränserna för Förenta staterna har nu utökats till många andra delar av världen, inklusive Latinamerika, Japan, Korea och Kina. Med framgången av utrikes födda talanger kommer ett naturligt behov av mer scouter, skapa baseball scouting möjligheter.

Överväganden

De flesta stora ligan scouter uppnått sina nuvarande positioner, eftersom de hade en intim koppling till sporten i baseball. Det är dock möjligt att hitta scouting möjligheter om du är hängivna nog. Det finns ett Major League Baseball scouting School som hålls årligen, vanligen inom MLB organisationer, för människor som är villiga att bli scouter. Denna skola brukar hållas i Arizona. Det första steget är att bli så kallad associerad scout, som är en nonpaid anställd av en klubb som utvärderar lokala high school-spelare.

Funktion

Major League Baseball scouter hitta spelare med talang, göra en utvärdering av att talang, och sedan skriva dem till ett avtal för laget som sysselsätter dem. De måste inse en spelares möjligheter och begränsningar och besluta om en spelare har vad som krävs för att göra det i de stora ligorna. Spelare bedöms idag av strikta normer, med en exakt formel för att tillåta klubbarna att veta vad man ska förvänta sig av dem.

Funktioner

scouting är inte ett glamoröst jobb eller livsstil. Det kräver med sträng självbehärskning, som är otroligt organiserade, och har förmågan att fatta svåra beslut, och att vara ett folk person, liksom. Du måste kunna delta i den långsiktiga planeringen, har en mycket solid arbetsmoral, kunna vistas länge borta från ditt hem och på vägen, och slutligen och viktigast har utmärkta kunskaper i baseboll och vad som krävs för spela på en professionell nivå.

Missuppfattningar

En vanlig missuppfattning är att en baseball scout får betalt för att sitta och bara titta på baseball spel. Spelare inte hittar scout, scout måste söka för spelarna. Det finns en aspekt pappersarbete till yrket som ofta är undervärderad och förbisedd och om en scout inte kan noggranna nog att planera sina drag då han inte kommer att vara länge inom ramen för en organisation.


Relaterade artiklar


Hur får man en fiskelicens i new york
Hur flyta båtar?
hur man gör ett rådjur stå med 2 - by- 4S
hur man gör last nettning
pool cue tillbehör
hur man hittar används utombordsmotorer till salu
hur man vandra till Red Rock ligger i Glacier National Park
Hur man sköter om havskatt
hur man rengör en ryggsäck
hur man gör en släde av kartong