om baseboll statistik

om baseboll statistik

För många åskådare och entusiaster baseball, statistik är en av de viktigaste aspekterna av spelet. Eftersom baseball är traditionellt en av de mer långsamma professionell idrott, utan kan naturligtvis själv till fansen som vill hålla detaljerad statistik och register. Med intåget av Internet-och även innan, med böcker och kort baseball-det är relativt lätt för en vanlig fläkt att studera och jämföra statistik för spelare och lag av alla era

Du behöver:
hög speed internet.

Historia

Henry Chadwick krediteras med att vara den första människan att introducera föra anteckningar i en värld av baseball. Han tog sitt system av statistik från cricket till baseball i den 19: e talet, då baseball var fortfarande i sin linda. Denna statistik var inte tillgängliga på något meningsfullt sätt med den genomsnittliga fläkten till 1950-talet, när "The Complete Encyclopedia of Baseball" publicerades. Denna bok, sammanställd av Hy Turkin gav fansen fullständig tillgång till alla spelare och laget statistik spåras.

Betydelse

Baseball Statistiken används av fans som ett sätt att jämföra spelare mot varandra, och framlägga bevisning till stöd för deras tro att en spelare är bättre än en annan, eller att deras favoritlag ska handel eller bli av med en spelare som inte drar sin vikt. Inne Major League Baseball, kan statistiken betyda priser och troféer, samt bidra till en spelare värd i lön. Vadd genomsnitt RBIs och kör hem anses vara Triple Crown för vadd statistik. Spelarna och ledarna ofta använda statistik för att förbereda för ett spel, för att fatta beslut om t. ex. vem som kommer att pitch och hur man spelar försvar.

Typer

att spela baseboll är fylld med ett antal av statistik anser vara viktiga aktörer och fans. Här är en ofullständig provtagning av denna statistik.

Singel: En smet slår bollen i mässan territorium och kan nå första basen
Dubbla. smet slår bollen i mässan territorium och kan nå andra bas Triple: En smet slår bollen i mässan territorium och kan nå tredje bas, en av de mer sällsynta bedrifter i att slå.
ERA (intjänade genomsnittet). Detta är det genomsnittliga antalet körningar per match en tillbringare kan göra mål
BB (bas på bollar): Detta är det officiella namnet på en promenad. En kruka får fyra bollar (platser kastades utanför Strike Zone att han inte svänga i) och delas ut första bas.
BA (vadd genomsnitt): Detta är träffar en spelare uppnår, dividerat med antalet på fladdermöss.
HR (hem kör):. En torped knackar en boll över ryggen stängslet, möjligt för honom att automatiskt värdering

Överväganden

På grund av variationer i ett visst års immateriell egendom, är det svårt att komma med baslinjen statistik som kan anses vara "bra" på något långsiktigt, meningsfullt syfte. För att få en tydlig bild av vilka spelare som presterar bra under en säsong, anses det mycket mer lämpligt att jämföra dem till både andra spelare från samma år, och till sina egna tidigare prestationer. Jämföra hem går hit under 2008 till hem går hit år 1955 får inte hjälpa dig att avgöra det totala värdet av en spelare. Kanske i strid med detta är dock de flesta baseball statistik sparas och jämföras över hela historia de stora ligorna, vilket innebär rekord på 1920-talet kan delas idag, även om spelplaner-så att säga-kanske inte ens .

Expert Insight

Statistik, naturligtvis, spelar en viktig roll i ett team beslut om undertecknande nya talanger. I detta syfte var 1950-talet en revolutionär tid för baseball scouting. Matematiker började använda traditionella statistik på nya sätt att bilda hybrid statistik som kunde berätta en chef eller ägare mer om en spelares teoretisk värt. En av de mer avslöjande hybrid statistik var OPS statistik. Detta var på grund plus slugging procentenheter. Den på basen del av formeln tog promenader i beaktande så mycket som singlar, som var ovanligt på den tiden. Sedan dess har många lag placerat en premie på hitters som är tålmodiga nog att dra promenader, som det verkar att korrelera fint med scoring körs, och därmed vinna matcher.


Relaterade artiklar


hur du spårar en bergsget
hur man hittar vilda juneberries
hur man kan fånga maskar för fiske
hur man bygger en koja isfiske
hur man undervisar badminton
Hur man knyter en halv blodknut för fiske
hur man gör ett samtal Pan Pan på båtens VHF -radio
hur man köper campingutrustning
hur man startar en låg påverkan lägereld
hur man kan planera mat för en backpacking resa