om de värsta baseboll betyget någonsin

om de värsta baseboll betyget någonsin

Texas Rangers 30, Baltimore Orioles 3. Baseball fans gjorde säkerligen en dubbel ta den dagen då denna poäng var postat, men det var inte ett misstag. I de mest skeva baseballmatch i historien, klistras Rangers den Orioles med 27 kör! Den stolta Baltimore franchise, som hade minskat på hårda tider, nu känd för att vara på fel sida av de värsta baseball poäng någonsin! Här är detaljerna

Fakta

Den 22 augusti 2007, mötte Rangers Orioles i det första spelet i en doubleheader på Camden Yards i Baltimore. När det första spelet slutade, hade Rangers gjorde otroliga 30 kan köras på 29 bas träffar, varav 6 home runs. Rangers hade ett par smetar ackumuleras 7 körs batted i, Jarrod Saltalamacchia och Ramon Vasquez. Baltimore användas endast fyra pitchers totalt, med den mest effektiva av kvartetten tillåter 7 körs!

Tidsplan

Hela spelet tog bara 3 timmar och 21 minuter, vilket är lite över vad den genomsnittliga Major League spelet tar att spela. De 30 strider bröt ett rekord som stått för mer än 57 år. Konstigt nog var det tredje gången inom 4 år som en Major League lag hade gjort minst 25 körs i ett spel. Boston walloped Marlins med 25 år 2003, och Royals stämde 26 under 2004 jämfört med tigrarna.

Betydelse

Rangers senaste körningen av spelet gav dem dagens rekordet för flest runs i en tävling . Deras 30 går var en mer än 29 Boston Red Sox sätta upp mot St Louis Browns 1950. I den andra matchen vann Texas 9 till 7, ge dem 39 körs i en doubleheader, den högsta totalt med något lag post-1900 och den nya amerikanska ligan rekord. National League märket är 43, in i 1894. Rangers, förstärkt av överflödet av scoring, gick 15-4 i de nästkommande 19 matcher innan han återvände till medelmåttighet, slutet av året var 75-87.

Funktioner

Spelet innehöll flera baseboll underligheter. Det ena var att under Major League Baseball regler, kom Wes Littleton, en Texas relief pitcher, i spelet i den sjätte inningen med 14-3 bly och var fortfarande krediteras med en spara efter pitching de tre sista ramar. En av de konstigaste saker om spel som involverar de värsta baseboll poäng någonsin var att Texas gjorde mål i bara fyra innings-5 körningar i fjärde, 9 i sjätte, 10 i åttonde och 6 mer i den nionde. Förutom rekordet för flest körs i ett spel, som Texas även rekordet för flest runs batted i för en tävling, eftersom alla 30 går kördes i lagligt. Baltimore begått bara ett fel i spelet en Fielding tabbe av tredje baseman Melvin Mora.

Evolution

Utvecklingen av den moderna eran varumärket flesta runs i ett spel kulminerade i vad som kallats den värsta baseball poäng någonsin på detta Rangers-Orioles möte. År 1901, gjorde båda Brooklyn och New York 25 körs i ett spel. Den standarden stod i 10 säsonger som de röda gjorde 26 1911. Efter det tog det bara 4 år att radera det numret, med indianerna slog Red Sox med 27 under 1923. Cardinals som den fortfarande står National League rekord 1929 med 28, Red Sox gjorde sitt 29 1950. Det nya rekordet på 30 kan stå sig genom tiderna för kommande år.


Relaterade artiklar


hur man förebygger vanliga kajakpaddling skador
hur man rengör en halvautomatisk pistol
hur man växlar på en dirtbike
hur du tar bort kyl rost
hur man använder snabba drar för kvinnor
hur man stöta bort ormar från din bakgård
hur man bygger en lägereld i snön
hur trek Grand Canyon i sommarhettan
hur du monterar en skateboard
filéas en Gädda