om degen boll fiskagn

om degen boll fiskagn

Deg boll fiskagn fungerar så väl som andra beten kommersiellt tillgänglig. Fisk lockas till välsmakande behandla och kan inte hjälpa sig själva när de Ryck hela bollen och fastna i processen. Deg bollar kan göras i olika smaker för att tilltala många sorter av insjöfisk såsom malar, crappie, karp och kräftor. Lätt att förbereda, deg bollar kan göras i förväg och förvaras i en dragkedja plastpåse i kylskåp i en vecka eller mer

Betydelse

Gör degen bete boll fiske från någon mjöl. Råg fungerar bra som det har en stark doft. Använd så mycket vatten att göra en hård deg som kommer att stanna på kroken. Mjöl skiljer sig åt i uppsugningsförmåga och gluten så experimentera med vad mjöl du har. Roll marmor-stora bollar och lägg dem åt sidan på ett fat i väntan aromer.

Typer

Smaksättare degen bete bollen fiske innebär att arbeta illaluktande ämnen i enskilda degen bollar för att locka fisken till hugg. Aromer kan omfatta kryddnejlika olja, frön anis, kummin, tobak, fiskolja, blad oregano, bitar av korv, curry, kanel eller blad dragon. Experimentera med andra starka smaker och aromer för att se vad som fungerar lika bra att smaksätta degen bete bollen fiske.

Effekter

Väderförhållanden, vattentemperatur, lektiden och tid på dagen kommer alla att avgöra hur lång tid det tar att fånga fisk. Kunskap om bra fiske hål kommer också att ha betydelse för hur många fiskar fångas. Deg bollen fiskagn kan användas när som helst på året och med alla arter-havskatt och gädda är särskilt förtjust i stinkande fiskagn och biter på det ges möjlighet. Catfish kommer att vara långsam att bita i kallt väder. Knyt degen bollen på kroken om nödvändigt genom att linda sytråd runt den för att se till att den hålls på plats.

Tidsplan

Deg bollen fiskagn kommer att pågå cirka en vecka i kylskåp, men kanske du vill att lagra smaksatt bollarna i blixtlås plastpåsar i frysen för att förlänga hållbarhetstiden och spara arbetet. I varje påse, droppa några droppar kryddnejlika olja för att hålla degen bollarna lukt attraktivt att fiska efter avfrostning.

Geografi

Geografisk placering kommer att diktera året runt framgång med hjälp degen bete boll fiske. Tropiska platser som Florida är idealiska för att använda denna typ av bete vid fiske. Louisiana och Mississippi är andra gynnsamma platser för året-runt framgång.


Relaterade artiklar


hur man gör kalkon samtal
Hur man knyter en knut clinch för fiske
hur du tar bort linoleum lim
Hur man skärper en kniv med läder
hur du lagrar redskap isfiske
hur man ska gå parasailing i Lake Tahoe
hur man gör ett samtal rör kalkon
om pistol självförsvar
hur man bygger nödbostäder i skogen
hur man väljer en expedition ryggsäck