om trä basebollträn

om trä basebollträn

En trä baseballträ är en klubb-formad bit av trä som används för att spela att spela baseboll på de stora ligan nivå. I trä BAT har ersatts till stor del på college och gymnasienivå, mest av ekonomiska skäl. Trä fladdermöss kan vara av olika längder och vikter och gjort av olika typer av skog

Funktioner

En trä bat är utformad för att vara svängde med hastighet, vilket ger den kraft som krävs för att slå en baseball hårt. Fat av BAT är den tjocka delen på att slå änden, med den bästa delen av fat kallad "sweet spot", den del av BAT som kommer att driva bollen längst när den ansluter rent. Alldeles i slutet av BAT kallas spetsen eller slutet. Om BAT smalnar mot den motsatta änden är handtaget, där spelare kommer grepp bat att svänga den. Vredet av ett trä fladdermus är det stora pjäs på slutet av handtaget som håller bat från att flyga ut ur hitters händer när de gungar.

Identifiering

Major League Baseball bara tillåter spelare att använda trä fladdermöss. De inte kan urholkad eller har kork i dem, att ett trick vissa smetar försöka komma undan med så att de kan svänga bat snabbare eftersom det vore lättare. Baseball gör ett ljud när slagen med en trä fladdermus som beskrivs som en "spricka". I jämförelse, slå bollar fast med en metall basebollträ kommer att göra ett ljud beskrivs som en "ping". Utespelares kan ofta avgöra om en boll har uppnåtts väl av ljudet den gör bort av en trä fladdermus. De kommer att sägas vara "av vid spricka av BAT" när de vänder och börjar jaga en väl hit flyger bollen.

Typer

Trä fladdermöss har traditionellt gjorts av aska. Aska är en ljust trä men stark och står sig väl i de hårda av att slå en pitch. Maple har börjat bli lika populär som aska för att göra fladdermöss, men lönn fladdermöss har visat en tendens att splittras när de slår bollen på fel sätt. Exempelvis en plats i på handtaget kan skicka en lönn fladdermus splittras i bitar med skärvor av trä som flyger om INÄGA.

Överväganden

Det finns olika företag som tillverkar i trä fladdermöss, med Rawlings, Brett Brothers, Wilson, och Mizuno några av dem. Men är den mest kända tillverkare av trä fladdermöss i Louisville Slugger företag, beläget i Louisville, Kentucky. Louisville Slugger har funnits sedan 1884 tillverkning fladdermöss. Varje spelare som når stora ligan nivå ges möjlighet att underteckna ett kontrakt med den här outfiten om de vill. Företaget skryter med att 60 procent av alla Major League spelare väljer att använda en Louisville Slugger.

Expert Insight

baseballspelare ogillar spela i kallt väder. Kylan gör att bat vibrerar i sina händer när de misslyckas att slå bollen säkert. Dessa vibrationer genom trä slagträ kallas "bin i BAT. "En av de mest kända enskilda trä fladdermöss var en modell som används av Joe DiMaggio under sin 56-spel slå strimma 1941. Vid ett tillfälle fladdermusen var stulen, men den karl som stal den hade ändrat sig och arrangerade att lämna tillbaka den till DiMaggio. Fladdermusen bröt så småningom under strimma men intrigen kring dess "kidnappning" rapporterades på varje dag i tidningarna.


Relaterade artiklar


hur man prep en båt för målning
hur man hänga sidospår
hur du väljer färg för glasfiber
Hur man använder en Camelbak
hur man förbereder en gräsmatta för krocket
hur man vandra Honolulu
hur man köper en bärbar båt
hur man dyka på natten
hur man köper rådjur persienner
hur man hittar naken campingplatser