Hur du tar en vecka lång backpacking resa

Hur du tar en vecka lång backpacking resa

Så , har ni beslutat att tillbringa en vecka backpacking i vildmarken . Camping ute i skogen i sju dagar kräver förberedelse och planering . Här kan du lära dig grunderna för att ta en vecka lång backpacking resa

Du behöver : .
Tält
Sovsäck.
Veckas camping mat .
Vatten.
Axe.
Matcher /tändvätska .


1 .
Välj en backpacking plats och få en karta över vandringslederna är kritisk , om du inte är camping med någon som har omfattande kunskaper om den omgivningen . Slagit läger nära en källa för dricksvatten för att undvika extra bagage om möjligt . Om du vet att det kommer att bli en sjö eller damm , hålla drycker kalla och vissa färskvaror färsk är möjligt genom att begrava dem i vattnet insvept i plastpåsar .
2 .
Eftersom du är backpacker , lasten du bära runt bör vara så lätt som möjligt . Försök att inte överstiga 60 pounds för maximal komfort. Om klimatet tillåter , ta med den lättaste vikten sovsäck som du kan såväl som ett litet tält . Mat och vatten ( om det behövs för att få ) kan vara tunga och skrymmande men en veckor värde av leveranser är viktiga . Eftersom du kan gå flera miles och medföra redskap , en " Hydro "eller " Camel " Pack kommer att göra det lättare att stanna hydrerade . Ficklampan , yxa och matcher kommer att bli nödvändigt för ved och lägereldar . Ta gott om sopsäckar att städa upp efter din vistelse
3
Andra saker som är bra att ta med är insekt avskräckningsmedel , kan det vara en livräddare . särskilt i områden nära vatten där myggorna är mest sannolikt att samla . En rondell för under sovsäckar kan vara praktiskt och skydd ryggen från den steniga marken medan du sover . En plast presenning och några rep vid regn kan vara användbart om träd är placerade på ett sätt som möjliggör för att göra ett skärmtak . Så tältet inte översvämning , om du inte kan göra ett kapell, klär insidan av tältet med plast presenning . Om det regnar kommer tillgängliga ved blöt och du kan även använda presenning för att hålla den torr .
4 .
Om du kan fiska eller jaga , kommer måltiderna vara mer rundade , men annars torkade livsmedel är den bästa insats . Det finns flera uttorkad camping måltider utformade för friluftsentusiaster men liknande produkter finns på snabbköpet , förpackade som bekvämlighet måltider för en bråkdel av priset . Några ytterligare mat idéer för camping är paket (ej burkar) av tonfisk, snabbkaffe, chili mix, pulveriserad GRÄDDKANNA, pasta, salami, jordnötssmör, bröd och sylt. Ta en lätt kruka och /eller stekpanna att laga mat med och engångsbestick, tallrikar och koppar.
5.
Medan komfort är nyckeln, säkerhet medan backpacking är viktigast. Se till att ha en första hjälpen-kit och om någon är på receptbelagda läkemedel, bör de föra ett förråd vid resan blir långvarig. Var noggrann när man lägger ut lägereldar, speciellt under sommarmånaderna. Om du har ett möte med en björn, sakta backa och inte köra eller visa panik. Om du kommer i kontakt med en puma, göra höga ljud och ta en pinne, flytta runt vilt för att överdriva din storlek.

Tips och varningar


 • reda om lägereldar är tillåtna (detta kan variera från säsong) eller om det finns några lokala varningar om vädret genom att slå upp den lokala Rangers stationen.
 • Om du ser färska djurspår, t. ex. stora tass utskrifter nära färskvatten, vara medveten om att björnar eller bergslejonen får ofta den platsen.


 • Relaterade artiklar


  hur man fixar en klibbig dragkedja
  hur man köper vapen tillbehör
  hur man köper en långfärdscykel
  Hur man knyter en överhandsknop
  hur rida en häst
  hur man gör paddla signaler för forsränning
  hur man hittar rätt sport
  hur man bert glida på en skateboard
  hur man blir en knöl
  hur man fiskar i havet