Hur man väljer ett barn transportör för vandring

Hur man väljer ett barn transportör för vandring

Naturen kan bli ännu större när du tar dina barn ut för att njuta den med dig som en familj . Medan en del föräldrar tycker att det är en enorm jobbigt att organisera en sådan utflykt med spädbarn eller småbarn , kan rätt växel gör det enkelt . En ryggsäck för att bära ett barn , eller en "Kid bortfraktare " har råd familjer möjlighet att inkludera små barn i några av sina favorit utomhusaktiviteter. Men liksom människor , är dessa förpackningar inte alla gjort samma , eller gjorde för samma kropp-typer och de är vanligtvis inte en billig post . Här hittar du ett sätt att bestämma den rätta för dig
1 .
Bedöm graden av användning . Innan du börjar leta efter rätt pack , inser att alla förpackningar är inte lika och kommer att tjäna olika syften . Vissa kommer att vara bra för korta resor , matinköp , promenader i parken eller med familjens hund . Andra förpackningar kan ha för mycket "saker " som ingår eftersom de är gjorda för övernattning camping resor , långa vandringar , rygg land vandringar och så vidare . Så innan du börjar att ens titta en bild efter bild , granskning efter granskning , prata med din partner eller andra vårdgivare och bedöma dina personliga önskemål för den faktiska användningen av transportören .
2 .
Överväg kostnaden . Om du vet att du kommer att använda hållaren från den tidpunkt då barnet är stort nog för att säkert ockupera en tills de är för stora för att transporteras på det sättet , är du antagligen måste vara villiga att betala lite mer . På lång sikt , sätta upp ett par mer dollar kommer att rädda dig från att ersätta packa efter pack , eftersom de bar ut från användning. Om storleken på osäkra bedöms som ljus, spendera mindre pengar på lastbäraren kan fortfarande få till stånd en kvalitet köp.
3.
Mät upp. Tänk på storleken av de människor som ska använda förpackningen. Det finns alternativ där ute som kommer att rymma små till stora ramar. Men var försiktig. Om ett par kommer att bli godkänd förpackningen och tillbaka storlek funktioner är mycket important. Wearing en u00A3 25 barn på ryggen i en illasittande pack kan orsaka skada, obehag och förstöra en resa i allmänhet. Det finns förpackningar där ute som kommer att "ändra storlek" på språng för att passa mindre ramar och större inramad människor också. Lär dig att mäta din torso och vet vad dessa mätningar är när du handlar så att du vet om ett paket kommer att vara rätt för dig eller inte.
4.
Använd alltid resurser. Utomhus återförsäljare brukar ha kunnig personal till hands och du kan även kunna testa förpackningen i butiken. Dra nytta av säljare som vill hjälpa dig att välja rätt förpackning. Ditt barn kan även ha möjlighet att testa sittarrangemang också!
5.
Överväg ditt barn. Ta hänsyn till det barn som kommer att ockupera pack medan du slit ner leden. Är barnet mycket aktiva? Om så är fallet, vissa förpackningar har underhållning alternativ. Till exempel kan de komma med leksak öglor eller annan inbyggd verksamhet. Även vissa förpackningar kommer med foten stigbyglar som bidrar till att upprätthålla god cirkulation i benen när du vandrar så de är inte i obehag eftersom deras ben somnade. Dessa är saker att beakta.
6.
Vara säker. När du väljer ett paket, se till att testa det på kortare resor innan du går på en längre äventyr med ditt barn. Kontrollera också att du är helt bekväm med att få ditt barn in och ut ur transportören. Om du ska använda transportören ensam med barnet, se till att det är en produkt som möjliggör det. Vissa förpackningar verkligen kräver två personer för att lasta och lossa barnet från förpackningen och från ryggen. Det finns många alternativ med Kid transportörer och för forskningen kommer att löna sig för dig, din plånbok och din familj.

Tips och varningar


 • ställa massor av frågor.
 • handla second hand är alltid en pengarna-sparare, bara vara noga med att kontrollera används bärare över för säkerhetsfrågor.
 • Se till att barnet är skyddat från väder och vind när äventyr utomhus med dem .
 • alltid konsultera en läkare innan du påbörjar ansträngande fysisk aktivitet , särskilt om du har någon redan existerande medicinska tillstånd.
 • inte övertalas att något du verkligen inte vill eftersom det är på rea .


 • Relaterade artiklar


  hur man bär en Polar WearLink sändare hjärtfrekvens
  hur man underhåller en sovsäck
  hur man förbereder för cykling med näringstillskott
  hur man tränar etikett biljardbord
  hur man vax en kälke
  hur man fixar knöliga ner
  hur man underhåller en släpvagn vev
  hur man byter fot medan bergsklättring
  hur man gör ett spår mountainbike
  hur man byter mountain bike grepp hand