hur du packar en kanot

hur du packar en kanot

Även en erfaren husbil och äventyrare kan fastna på hur du packar en kanot . Hitta balansen. Det är de viktigaste . Att tänka framåt på vad du kan tänkas behöva på en sådan resa bara stubbar många människor. Om du lär dig att packa en kanot kan du fokusera sedan på de viktiga sakerna , som att ha en rolig och sorglös tid på resan
1 .
Komponera en checklista över allt du behöver, både på vattnet och på er camping . Skriv ner din första lista . Ta några minuter att tänka över situationen och komma tillbaka till det lite senare . Sannolik vissa saker kommer till dig medan du gör andra saker för att förbereda inför resan .
2 .
Vattentät alla redskap som du planerar att ta i din kanot . Detta är absolut nödvändigt . Vatten finner sin väg genom de minsta klyftorna , och du kan inte garantera att något i båten inte kommer i kontakt med vatten. Få vattentäta påsar och kartonger från de flesta sportartiklar eller butiker överskott . Om du har ett par veckor innan resan , leta efter bra erbjudanden på eBay och andra auktionssajter . Sätt varenda sak du packar med i en vattentät behållare eller påse. Vatten kan ge tyngd åt saker så du bör göra detta, även om du inte särskilt försiktig om något blir våt eller förstörda .
3 .
Pack noga när du kommer sannolikt att packa och uppackning alla dina saker varenda dag av nödvändighet. Lägg alla dina sängkläder saker tillsammans , och alla dina toalettartiklar tillsammans . Organisation i förpackning sparar tid och frustration , och det kan vara en säkerhetsåtgärd och när tiden är i en crunch .
4.
Använd små påsar vid lastning din båt. Detta kommer att hålla balansen, och det kommer att slippa packa upp försiktigt på plats.
5.
Håll hamnar och ljus. Du bör börja packa från mitten av båten, sedan lägga på varje sida för jämn fördelning av vikten.
6.
Knyt alla dina prylar på plats. Detta är viktigt för säkerhet och effektivitet. Se till att allt är tätt bunden i dess ställe.
7.
Använd uppblåst flotation för att fylla upp ett tomt utrymme. När resan har hållit på livsmedelsförpackningar blir mindre. Detta kan balanseras genom att blåsa flottören väskor mer och mer.

Tips och varningar


Var
 • att du har ditt checklista avslutats, och dubbelkolla det.
 • Ta med dig någon produkt av skydd eller självförsvar du kan behöva.
 • Ta med en kompass!
 • Se, om du tar din mobiltelefon, till lägga den i en vattentät behållare också. Vatten kan möta upp med dig vid en oväntad tidpunkt, och vatten kan förstöra en mobiltelefon. Detta är särskilt viktigt om du är beroende på din mobil för att kontakta ressällskap längs resan.
 • aldrig över-pack kanot.
 • Glöm inte att ta med en första hjälpen kit.


 • Relaterade artiklar


  hur man ska gå tyst i skogen
  hur man vandra istiden leden
  hur du väljer ett jet ski
  hur man använder en nödsituation radio på en båt
  hur man vandra säkert
  hur man lär en hund att spela boll
  Hur övertyga dina föräldrar att surfa är ett legitimt , hälsosam idrotten
  hur man gör en lieback i spricka klättring
  hur man gör en 9 trick ball pool med 9 bollar
  hur du packar mat för en vandring