hur du skyddar campingplats från elementen

hur du skyddar campingplats från elementen

Inrättande av en campingplats på fel ställe kan förvandla en stor camping resa till en usel en natt . Med lite medvetenhet om möjliga väder och omgivande naturliga element att beakta , kan du välja den perfekta campingplatsen för ditt tält eller husvagn som håller alla glada och säker trots de oförutsägbara camping villkor

Du behöver : .
Bivack
Stakes.
Rep.
Bearbag .
Tide bord .
Hängmattor eller barnsängar .
Insektsnät .

Skydda Camping


1 .
Förutse riktning anländer regn och tillhörande delar väder när inrätta campingen. Placera baksidan av tältet i regnet med ingången vänd bort . Ställ presenningar under tältet för en torr golv och säker presenningar tätt över ryggen att förbli torr .
2 .
Undvik snödriva utveckling runt basen för campingplatsen och i entré genom att inrätta med baksidan av lägret inför snön riktning . Tydliga områden som behövs för god ventilation när du använder en spis , värmare eller annan utrustning som behöver avgaserna .
3 .
Sätt upp campingen på läsidan av naturlig mark formationer som dyner eller kullar att undvika höga vindar . Säker tält och presenningar med slips nedgångar och stakar och fäst ordentligt .
4 .
Välj en campingplats som har lite skugga under dagen genom att inrätta nära klippväggar eller träd . Exponering för sol och värme kan resultera i värmeslag eller uttorkning .
5 .
Var medveten om camping i Bear landet och förbereda sig för de element genom att lagra mat i bära väskor på avstånd från campingplats , inrättande av matlagning webbplatsen bort från sovrum och inte sova i de kläder du ätit eller kokta i.
6 .
Titta runt det föreslagna campingområdet för förekomst av döda träd eller grenar . Slagit läger utanför den fallande avstånd av någon av dessa .
7 .
vet hur man läser villkoren för laviner och undvika att införa campingplatsen i denna typ av riskområdet .

8 .
Håll dig borta från Dry Creek sängar eller bottnar ravinen där störtfloder kan inträffa utan förvarning.
9 .
Undvik risken för ett stenras eller jordskred av camping bort från botten av exponerade kullar som har lite vegetation eller löst berg och jord .
10 .
Kontrollera tidvattentabeller och leta efter högvatten varumärke om att inrätta läger på stranden . Leta reda på campingplatsen ovanför TIDVATTENLINJE att undvika havet elementen .
11 .
Använd hängmattor , insektsnät eller höjas barnsängar att skydda mot insekter eller ormar i området . Slagit läger utanför områden med stående vatten eller berg sängar .

tips och varningar


 • Avsluta campingplatsen om väderförhållandena kräver tornados eller händelser orkan och följ lokala säkerhetsföreskrifter.
 • Kontrollera dina sängkläder för giftiga insekter och ormar före klättra i på natten .


 • Relaterade artiklar


  hur man använder en clinch knut att knyta flyga till tafsen
  hur sträng ett fiskespö
  hur man får tillstånd att fånga skaldjur
  hur man väljer Friluftsbutiker
  hur man vandra med snöskor
  hur man planerar att dyka med hajar
  hur man blir en bättre pistol shooter
  hur man vandra Jones gap State Park , South Carolina
  hur man styr och vända en segelbåt
  hur man bygger ett skydd skräp hydda i vildmarken